Miért tilos a házasélet a 36. héttől? Az orálissex is tilos?
Tudom, hogy ezt az orvostól kéne kérdezni, de ennyire azért nem vagyok nyilt vele. A felicitasos kismama tanácsadó könyvben az van, hogy az orális és a kézzel való kielégítés nem tilos.
Még mielőtt bárki leírna, hogy egy sex mániás vagyok ez nem így van, csak a páromnak már nagyon egy közös huncutkodásra (amikor ő is kedveskedhet nekem), na és bevallom nekem is hiányzik (két hónapja nem voltunk együtt). Nem akarok minden nap sexelni, csak még egyszer a szülés előtt (ja lemaradt január 3-ra vagyok kiírva, vagyis még 10 nap a kiírásig), utánna 6 hétig megint nem lehet majd.
Bár kicsit félek, mert az utolsó alkalommal amikor orgazmusom volt, görcsöltem utánna, tehát lehet hogy beindítaná a szülést.
Ha a doki nem tilt el, akkor lehet.
Mindkét terhességemnél szexeltünk az utolsó hetekben is.
A második babámat túlhordtam 1 héttel, pedig ott már csak azért is szexeltünk, hátha beindul tőle a szülés.
Nyugodtan szexeljetek!
Köszönöm a válaszokat!
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 1 ujjnyira már nyitva van a belső méhszáj. Tehát a behatolás biztos tabu, ezért gondoltam az orálissexre.
De amikor még nem volt nyitva, és még nem voltam 36 hetes várandós, a dokim már akkor emlegette, hogy a 36 héttől no sex, illetve emlékszem, amikor a lányommal voltam várandós, vele nem voltam még ilyenkor nyitva és mégsem lehetett sexelni.
Kellemes Ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!