27 hetes vagyok és babakocsit szeretnék venni, már most. A kollégáim a hét minden napján lehurrogtak, hogy ilyen korán mit akarok még kocsit venni. Tényleg korai lenne?
Szia!Szerintem sem kell mäsokra hallgatnod!Ez a te dolgod,es ez a te babäd,nehogy mär mäsok döntsek el hogy mikor mit veszel!!!!!!en 28 hetes vagyok,de "karäcsonyi ajändek"-kent mi mär megvettük a babakocsit es az ägyat is,ja es a pelenkäzot is!es a heten voltam babacuccokat is venni!Szerintem igy lassan apränkent sokkal elvezetesebb a väsärläs!Es persze jo akciokra is rälehet talälni!
Szep babaväräst kivänok
Én is a 12.héten kaptam meg a babakocsit.Most 17 hetes vagyok és már sokminden megvan: kiságy, pelenkázó, ruhák stb..Persze még hiányzik egy pár dolog.De én nem vagyok babonás, és ha egy baba nem marad meg, az nem azért van mert vásároltál neki.Amúgy is lehet koraszülött is már ennyi idősen megtudják menteni.A lényeg hogy ne hallgass a kollégáidra, vásárolj nyugodtan:))
Kellemes babavárást:))
Utolsónak:
Már azóta lassan 7 hónapos a babám...
Januárban tettem fel a kérdést...
Azért köszi! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!