Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugy nez ki hogy elment a...

Ugy nez ki hogy elment a babam es holnap kene befekudnom a korhazba. Nem lehet elhalasztani hetfoig?

Figyelt kérdés
pont ma lennek 6 hetes es kicsit barnaztam...elmentem dokihoz aki szerint csak 4/5 hetes terhessegem van ami lehetetlen mert a nemvart elott 5 nappal lett pozitiv a tesztem tehat vaoszinuleg hogy a 13.-14. napon volt ovum...adott ultrot es azt mondta hogy ha holnap reggel is barnazok akkor irany a korhaz...van viszont egy 21 honapos fiam aki nagyon varja a Karacsonyt...mar 2 honapja keszulunk ra es most itt kell ot hagynom ... nagyvaradi vagyok es bar tudom hogy magyarban sip sup megy a dolog es hamar kiengednek itt viszont 3 napont bent kell maradni...nem lehetne csak hetfon bemenni?...volt mar igy valaki? A karacsonyi vacsora helyett a korhazi csomagot keszitem de nagyon nem akarok menni!!!
2010. dec. 23. 17:13
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
sajnos vasarnap delutan gyakorlatilag megjott...ugy fajt es ugy verzett pont mint szokott...ha nem teszteltem volna +at es nem lattam volna uh-n akkor azt mondanam hogy nem is voltam terhes csak kesett 2 hetet...reggel bementem a korhazba es kozoltek hogy total ki van urulve a mehem...a termeszet elvegezte a dolgat...jo hogy legalabb nem kell muteni...szerdan megint kontrol addig meg antibiotikum es a lelkemre kotottek hogy husvetra megint terhes kell legyek...1 vegig vitt terhesseg, 21 honap szopatas es egy masik 6 hetes terhesseg utan most itt megfogadom hogy megiszok egyedul egy egesz uveg ALKOHOLOS pezsgot szilveszterkor
2010. dec. 27. 08:21
 22/26 Manka68 ***** válasza:

Nagyon sajnálom! :-(

Én is kirúgok a hámból szilveszterkor, hasonló a mérlegem a tiédhez. 1 nagylány, egy 8 hetes spontán vetélés és egy 9 hetes missed ab. :-(

2010. dec. 27. 15:50
 23/26 anonim ***** válasza:

Én is sajnálom!

Én forralt borral öntök fel a garatra.

Próbálok erőt venni magamon, hogy lelkileg pozitívan neki tudjak látni a köv. babának.Az biztos sikerülni fog:)

Boldogabb Új Évet!

2010. dec. 27. 21:45
 24/26 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom :(

Jó szilvesztert!

2010. dec. 28. 13:16
 25/26 anonim ***** válasza:

Első voltam, én is sajnálom!

Csak annyit tudok mondani, amivel engem is vigasztalt a doki: a természet maga tudja, hogyha egy babának mennie kell...

Örülj a meglevő gyermekednek, benne gyönyörködjél, így talán hamarabb sikerül elgyászolnod a picit.

2010. dec. 28. 14:53
 26/26 A kérdező kommentje:
nekem is ezt mondtak...annyi progeszteront szedtem az utobbi napokban hogy ha attol sem maradt meg akkor valami baja lehetett akkor pedig mar jobb hogy igy alakult...most mar jol erzem magam es orulok hogy nem kell fekudnom...a fiamat az a 3 nap is megviselte amit agyban toltottem...Mivel tokeletesen kitisztultam ezert mar a kovetkezo ciklusban probalkozhatunk...remelem hamar sikerul...mindenkinek aki hasonlo cipoben jar sok sikert es kitartast kivanok...
2010. dec. 28. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!