Megéri-e elhalasztani a vizsgát?
Figyelt kérdés
Tanácsot szeretnék kérni. Elsőéves orvosis vagyok, és az anatómián kívül minden vizsgám megvan már. Nálunk május-június a vizsgaidőszak, illetve augusztusban 2 alkalom (plusz UV). Májusban történt egy családi tragédia, ami még mindig kihat a lelkiállapotomra illetve a családoméra, így májusban használhatatlan voltam, csak 2 könnyebb vizsgát tudtam letudni. Most eljutottam addig, hogy már csak az anatómia van hátra, de nagyon sok az anyag, és van rá egy hetem. Már nagyon fáradt vagyok, testileg és lelkileg is, ezért gondoltam, hogy most pihennék, és áttenném augusztusra. Júliusban nyári gyakorlat, ami alatt bár tudok tanulni, de kevesebbet, mint most. Augusztusban lenne még 3 hetem. Szerintetek megérné? Vagy most hajtsam ki magam, hátha nem bukom meg (nagyon szégyellem, de nem hiszem, hogy jobbra meg tudnám tanulni)? Minden tanácsot köszönök!2011. jún. 21. 09:51
1/4 anonim válasza:
Hát az orvosi tényleg nem semmi lehet... szerintem menj el, most tényleg valóban benne vagy a tanulásban, másrészt abból jobb, hogyha ne adj isten nem sikerül tudni fogod, hogy mire számíts. Ha nyári gyakorlat után mennél lehet, hogy segítségedre lenne és könnyebben megtanulnád.de ez csak feltevés.Ezekhez a lehetőségekhez viszont hozzá kell kalkulálni a lelki állapotodat...valóban nehéz döntés.
Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Elmész, megpróbálod. Ha görbül a jegy, az a lényeg. Kettesnél nincs jobb, csak szebb jegy! =). De ha nem vagy vele elégedett, augusztusban javíthatsz rajta. Ha meg nem jön össze - megpróbáltad. És innentől be lehet másolni az első hozzászóló szövegét.
3/4 anonim válasza:
Kedves kérdező, a beteget is hagynád meghalni, csak azért, mert meghalt valakid, és depi vagy? NEM ADJUK FEL! Tessék küzdeni! A vizsgaidőszaknak még nincsen vége, és amíg nincsenek meg a vizsgáid, te addig tanulsz! Most szépen fejezd be az önsajnálatot, nyisd ki az atlaszt, meg a funkciancit és állj neki! Hajrá!
Másodéves medikus, POTE
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg az utolsót! :) Bár egy beteg más, mint a vizsgahelyzet, de felrázott. Megpróbálok mindent beleadni, max UV-znem kell.
2011. jún. 21. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!