Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugy nez ki hogy elment a...

Ugy nez ki hogy elment a babam es holnap kene befekudnom a korhazba. Nem lehet elhalasztani hetfoig?

Figyelt kérdés
pont ma lennek 6 hetes es kicsit barnaztam...elmentem dokihoz aki szerint csak 4/5 hetes terhessegem van ami lehetetlen mert a nemvart elott 5 nappal lett pozitiv a tesztem tehat vaoszinuleg hogy a 13.-14. napon volt ovum...adott ultrot es azt mondta hogy ha holnap reggel is barnazok akkor irany a korhaz...van viszont egy 21 honapos fiam aki nagyon varja a Karacsonyt...mar 2 honapja keszulunk ra es most itt kell ot hagynom ... nagyvaradi vagyok es bar tudom hogy magyarban sip sup megy a dolog es hamar kiengednek itt viszont 3 napont bent kell maradni...nem lehetne csak hetfon bemenni?...volt mar igy valaki? A karacsonyi vacsora helyett a korhazi csomagot keszitem de nagyon nem akarok menni!!!
2010. dec. 23. 17:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

remélem én is, hogy oké minden

nekem 11 hetesen pénteken derült ki és a dokim szerdára írt be műtétre:((

rábólintottam, de mikor hazaértem visszahívtam őt és mondtam , nem érdekel ki csinálja a műtétet, én nem várok szerdáig

így hétfőn bementem és megcsinálták.

Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nekem sem 11 hetesen halt el, hanem sztem már 8 héten(pont ugyan így ünnepek voltak, 3 hétig nem volt uh)majd ünnepek után kiderült:((

Fel a fejjel ,remélem minden oké

2010. dec. 24. 10:26
 12/26 anonim ***** válasza:

remélem én is, hogy oké minden

nekem 11 hetesen pénteken derült ki és a dokim szerdára írt be műtétre:((

rábólintottam, de mikor hazaértem visszahívtam őt és mondtam , nem érdekel ki csinálja a műtétet, én nem várok szerdáig

így hétfőn bementem és megcsinálták.

Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nekem sem 11 hetesen halt el, hanem sztem már 8 héten(pont ugyan így ünnepek voltak, 3 hétig nem volt uh)majd ünnepek után kiderült:((

Fel a

2010. dec. 24. 10:26
 13/26 A kérdező kommentje:
m areggel is nagyon halvanyan barnaztam ... nem mentem korhazba ... majd megyek hetfon ... kicsit erzekenyebb a hasam de azert nem gorcsolok ...szedem tovabb az ultrot es majd meglatjuk a lenyeg hogy ma este tuti hogy itthon maradok...nincs valami unnepi hangulatom de ez van...hetfon mindenkeppen megyek ha verzek ha nem hogy lassuk tortent-e valami valtozas a babaval...jelentkezni fogok hetfon...koszonom a valaszokat
2010. dec. 24. 10:37
 14/26 anonim ***** válasza:
nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 24. 12:37
 15/26 anonim ***** válasza:

átérzem a helyzeted

de a gyerkőc miatt én is maradnék otthon

aztán reméljük hétfőn meg 5 hetes leszel és lesz szívhang is:D

2010. dec. 24. 14:14
 16/26 anonim ***** válasza:
A legjobbakat! Szerintem millió ilyen eset van, hogy később semmi baja a magzatnak mégsem! Szorítok!
2010. dec. 24. 21:42
 17/26 anonim ***** válasza:
irj!drukkolok neked!
2010. dec. 25. 22:25
 18/26 A kérdező kommentje:
pentek delutan bementunk a korhazba mert egyre jobban barnaztam...megneztek megint uh-n es azt mondta a doktorno hogy 5-6 hetes terhessegem van es hogy nem lat semmi bajt ami megmagyarazna a verzest...be akart utalni a korhazba de en nem akartam ezert a lelkemre kototte hogy fekudnom kell es hetfon vissza kell mennem hogy lassak mi van a picivel...most is nagyon erosen barnazok de ez meg mindig nem mondhato vernek hiszen ha sok is de csak barna...azt olvastam hogy akkor van baj ha faj es ha elenk szinu a ver...most pihi van...az agybol orzom a fiamat hogy ne borogassa a karacsonyfat es mar lig varom a holnapot hogy mehessek a korhazba...ha nem utalnak be akkor igerem hogy irok majd
2010. dec. 26. 09:16
 19/26 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok! Az elején írtam, én kételkedtem, hogy miért adott volna gyógyszert, ha nem élne...stb.
2010. dec. 26. 10:04
 20/26 anonim ***** válasza:

Remélem nem lesz semmi baj!Én írtam az egyik válaszban, hogy már 3 terhességem volt.A sikeres kismamaságomnál hihetetlenül barnáztam másfél hónapig.Szinte csak úgy dőlt belőlem.A fekvés sokat segített.

Tényleg csak a tipikus vérzés jelent bajt.Pihengess sokat!A lázra is figyelni kell.Ha felmegy a hőd, irány a kórház!

De úgysem lesz baj!!!!!

Vigyázz Magadra!

2010. dec. 26. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.