Ugy nez ki hogy elment a babam es holnap kene befekudnom a korhazba. Nem lehet elhalasztani hetfoig?
remélem én is, hogy oké minden
nekem 11 hetesen pénteken derült ki és a dokim szerdára írt be műtétre:((
rábólintottam, de mikor hazaértem visszahívtam őt és mondtam , nem érdekel ki csinálja a műtétet, én nem várok szerdáig
így hétfőn bementem és megcsinálták.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nekem sem 11 hetesen halt el, hanem sztem már 8 héten(pont ugyan így ünnepek voltak, 3 hétig nem volt uh)majd ünnepek után kiderült:((
Fel a fejjel ,remélem minden oké
remélem én is, hogy oké minden
nekem 11 hetesen pénteken derült ki és a dokim szerdára írt be műtétre:((
rábólintottam, de mikor hazaértem visszahívtam őt és mondtam , nem érdekel ki csinálja a műtétet, én nem várok szerdáig
így hétfőn bementem és megcsinálták.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nekem sem 11 hetesen halt el, hanem sztem már 8 héten(pont ugyan így ünnepek voltak, 3 hétig nem volt uh)majd ünnepek után kiderült:((
Fel a
átérzem a helyzeted
de a gyerkőc miatt én is maradnék otthon
aztán reméljük hétfőn meg 5 hetes leszel és lesz szívhang is:D
Remélem nem lesz semmi baj!Én írtam az egyik válaszban, hogy már 3 terhességem volt.A sikeres kismamaságomnál hihetetlenül barnáztam másfél hónapig.Szinte csak úgy dőlt belőlem.A fekvés sokat segített.
Tényleg csak a tipikus vérzés jelent bajt.Pihengess sokat!A lázra is figyelni kell.Ha felmegy a hőd, irány a kórház!
De úgysem lesz baj!!!!!
Vigyázz Magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!