Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tetszik nektek a Hunor név?...

Tetszik nektek a Hunor név? Hogy lehet becézni? És Hunci-nak hallottam, az olyan édi : )

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 18:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nagyon jó név! Én is akartam, de Párom előző bnőjének első fiát így hívják és így ő nem akarja :(
2010. dec. 22. 19:48
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, bár ilyen szép nevet én biztosan nem becéznék. Az ember úgyis kitalál valamilyen más jelzős becenevet, mi pl. törperősnek hívjuk a kisfiunkat. :))
2010. dec. 22. 20:01
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
egyébként mit hittél kérdező mi van az oviban? rend béke és szeretet? sajnos a maiaknál nem az óvodában még csak a halálra cikizés idétlenségek miatt mondjuk ha a gyerek más mint a többi
2010. dec. 22. 20:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem jó választás! Nálunk is felmerült, de lányunk lesz!
2010. dec. 22. 20:12
 15/21 anonim ***** válasza:
22%
Nem tetszik,ha fizetnének sem adnám.Ha meghallanám hogy valakit így hívnak, az jutna eszembe, hogy szegényke..
2010. dec. 22. 20:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Az unokatestveremet hivjak igy, szerintem egy nagyon szep magyar nev. Huninak, vagy Huntinak becezzuk, de a felesege pl nem becezi.

20:56 - ez a megfogalmazas igy egy kicsit durva volt.

2010. dec. 22. 23:41
 17/21 anonim ***** válasza:
12%
Kicseszés a gyerekkel, szörnyű név az összes ősmagyar társával együtt.
2010. dec. 23. 09:32
 18/21 A kérdező kommentje:

Akkor hívjuk inkább Kevinnek vagy Krisztofernek? Mert fúj magyar nevek? Nem értelek. Nem baj, nem kell mindenkinek tetsszen.

Azt gondoltam, hogy az oviban még nem a nemi szervek a téma, csak ennyit.

Köszi a normális válaszokat!

2010. dec. 23. 13:47
 19/21 anonim ***** válasza:
83%

A Hunor szép név, és Huninak lehet becézni.

Én fiam is Hunor, és a 20.56-os egy kö..ög, bocs- hogy lehet már ilyen mondani, hogy minden Hunor nevű gyerek ""szegényke""??

A Hunor meg sztem nem is egy hipermagyar név, nekem sem tetszik minden ősmagyar név, az ilyen Bajnok és ilyenek - nekem már kicsit sok, de a Hunor mikor már kiskoromban hallottam, akkor is nagyon tetszett, már akkor eldöntötem, ha fiam lesz, ez lesz a neve. :-)

És szászor jobb a Kevinnél... :-S

2011. jan. 21. 11:27
 20/21 anonim ***** válasza:
69%

Igen, oviban is ilyenek a gyerekek :D Sőt, a gyerekek néha kegyetlenebbek, mint a felnőttek.

De most turbómagyarkodok egy kicsit. A név olyan dolog, amit nem szabad felelőtlenül osztogatni. Egyrészt ha kimondjuk, szeretettel gondoljunk rá. Nem elég szerintem az, hogy tetszik-e egy név, mert akkor akár magunknak is adhatjuk! A saját vágyainkat pedig ne vetítsük ki a gyermekeinkre, ne a gyermekeinktől várjuk el azt, amik nem mi vagyunk, mert ezzel olyan elvárásfalat építünk fel előttük, ami nagyon nem egészséges.

Vissza a nevekhez: a Hunor név a mai turbómagyarkodás miatt nagyon kétélű szerintem. Emiatt sem szabad olyan nevet adni egy gyermeknek, ami csak úgy tetszik, mert a neveknek szvsz súlyuk van. Főleg ha azért adnánk ezt a nevet, mert a becézett formája tetszik, ami miatt valójában egész életében szívnák a gyermekünk vérét! Ez nonszensz és felelőtlen dolog.

De alapvetően maga a Hunor név engem különösebben nem mozgat meg, kevés név tetszik nekem egyébként is, sajnos vagy nem sajnos, de válogatós vagyok.

Ez az én véleményem a névadásról, párommal tervezünk egyébként gyermeket de neki is és nekem is olyan elképzeléseink vannak, amiknek szinte semmi metszéspontjuk nincsen, de mire az általános borsodi viszonyokban gyermekvállaláshoz eljutunk úgy hogy mindketten a saját szüleink miatt nyögünk hiteleket összesen kb 3-4millió forint összértékben... szerintem nem lesz gyerkőc.

Nahát ez a véleménye egy húszas évei derekán járó fiatalembernek, akinek nincs gyermeke, így valószínű nem is túl hiteles az adott válaszom... de ez van.

2016. máj. 6. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!