Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon izzadok alul és minden...

Nagyon izzadok alul és minden eddigi normál tevékenységem hatalmas erőfeszítésbe kerül. Ez normális?

Figyelt kérdés
Orvos szerint ma 5-6 hete fogant a babám, kb egy hete nagyon fáradt,nyügös vagyok, sokat alszom és fáj a fejem ráadásul alul úgy izzadok mint azelött soha petig borotválom mégis estére "bűzölgök", de ennél jobban zavar hogy minden irodai és házimunka de néha csak az üldögélés is olyan erőfeszítésbe kerül most...ez mind normális vagy csak én vagyok egy külön eset?...
2009. jan. 23. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen normális.A szervezeted most csak a babára koncentrál,és mindennel őt véddi.Attól,h te most iszonyúan fáradt vagy,azt biztosítja,h ne erőltesd meg magad,mert leginkább pihenésre van szükséged.

Pocakosan az első 8 hónapban naponta legalább 12 órát aludtam,de az elején volt,h 14-15 is sikeredett egyszerre.Aztán,ah közelgett a szülés úgy csökkent az alvásmennyiség is.

2009. jan. 23. 21:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia.Ez teljesen normális!Én is így voltam, és most a másodikkal is vagyok!Kockára tudnám aludni a fejem!!A lenti izzadásról meg annyi, hogy én minden wc-re menéskor megtörlöm magam nedves törlőkendővel, mert ilyen problémáim vannak, mint neked!Ha tusz vegyél ki a munkahelyeden néhány hét szabit vagy táppénzt, addig míg nem áll át a tested, és a szervezeted a terhességre!Olvastam hogy irodai munkád van, én is ott voltam , és 8 hóig dolgoztam, de az első hetekben és is táppénzre mentem ugyan ilyen okokból!!
2009. jan. 23. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!