Mit mondjak anyósoméknak? Folyton szaglásznak utánunk, kiszagolták, hogy babánk lesz, nekünkszegezték a kérdést és folyton célozgatnak.
Figyelt kérdés
12. hét után akartuk csak elmondani, és rosszul esik, mert így nem lesz nekik meglepetés. Ízt mondtuk a kérdésre, hogy nem vagyok terhes, de továbbra is úgy veszik, h igen. Idegesítő.2010. dec. 22. 17:24
11/13 anonim válasza:
4 hetes terhes voltam, se hasam, semmilyen terhességi tünet, aztán mégis rámnézve levették páran... :D
12/13 A kérdező kommentje:
2O:2O
Engem idegesít a szaglászás és látom, nem vagyok egyedül ezzel. Azért várnám meg a 12. hetet, mert nagyon pletykásak, az egész világ tudna róla hirtelen, másrészt meg gyűlölöm, ha sajnálnak és ők aztán nagyon tudnak. Bár inkább remélem, minden rendben lesz.
Nem, az én szüleim se tudják. Én letagadom a 12. hétig, hadd legyenek csak összezavarodva, magukak csinálják.
2010. dec. 23. 13:38
13/13 A kérdező kommentje:
21:55
Háát.. a 12. héten elmondtuk volna, akkor még nem látszik a has, főleg nem téli ruhában.
Azt az örömöt nem hagyják meg nekünk, hogy nekik és a nagyobb családnak mi mondjuk el és lássuk, hogy hogy örülnek, mert mindenkinek elmondják már, amit ők tudni vélnek. Szerintem ez baj.
2010. dec. 23. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!