Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit mondjak anyósoméknak?...

Mit mondjak anyósoméknak? Folyton szaglásznak utánunk, kiszagolták, hogy babánk lesz, nekünkszegezték a kérdést és folyton célozgatnak.

Figyelt kérdés
12. hét után akartuk csak elmondani, és rosszul esik, mert így nem lesz nekik meglepetés. Ízt mondtuk a kérdésre, hogy nem vagyok terhes, de továbbra is úgy veszik, h igen. Idegesítő.
2010. dec. 22. 17:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hidd el, látni az emberen ha terhes! Én sem akartam anyunak elmondani, meglepit akartam, de rájött, látta rajtam terhes vagyok, mem tagadtam le:)
2010. dec. 22. 17:26
 2/13 A kérdező kommentje:

Főleg ha figyelik, h mikor hova megyünk. Onnan gondolják, h más időpontokban megyünk el itthonról, nem járok dolgozni, nem iszok alkoholt. Nem ám ránézésre.

Nem együtt lakunk, még mielőtt..

Anyukád miből gondolta??

2010. dec. 22. 17:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én még nem is tudtam, hogy terhes vagyok, amikor az anyukám azt mondta, hogy szerinte babát várok :) Hogy miből jött rá? Azt mondta úgy csillogott a szemem, ahogy még soha... Aztán másfél hét múlva mentem dokihoz, mert nem jött meg és tényleg:) 6 hós kisfiú anyukája
2010. dec. 22. 18:04
 4/13 anonim ***** válasza:

Leszoktam a cigiről, meg azt mondta hogy az arcomon látni!

Egyébként 2-3 hónapos terhesről már meglehet mondani hogy várandós, komolyan látszik rajta:)

2010. dec. 22. 18:29
 5/13 A kérdező kommentje:
9 hetes múltam, icipici hasam van, ruhában biztos nem látszik. Nekem bántó ez a dolog, mert szerettem volna, ha meglepődnek és örülnek. Ja meg csak a páromat faggatták - akiről tudják, h nem tud hazudni - előttem lapítanak.
2010. dec. 22. 18:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Most ezzel mi a gond? Nem lesz meglepi, hát nem lesz. Attól még ugyanúgy fognak örülni neki.
2010. dec. 22. 18:54
 7/13 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy minek kell szaglászni, gondolhatják, hogy úgyis elmondjuk idejében.
2010. dec. 22. 18:57
 8/13 anonim ***** válasza:
nem értem,hogy ez miért szaglászás?Mert észrevették,hogy nem iszol?örülj neki,hogy figyelnek rád,ne haragudj,de szerintem egy kicsit furán állsz a dolgokhoz:Szerintem amúgy nekik is jól esett volna,ha nem letagadod,hanem bevonod őket...Ilyen közeli rokonnál szerintem meg hülyeség a 12 hetet megvárni...Amúgy anyukádék tudják?
2010. dec. 22. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:
idegesítő lehet...én biztos számonkérném, hogy milyen alapon szaglászik utánam! Amúgy tényleg látszik az emberen...anyukám előbb tudta, hogy terhes vagyok, mint én!! :))
2010. dec. 22. 20:26
 10/13 anonim ***** válasza:
anyukák tapasztaltabak terheségnél mint azoknak lánya akiknek első baba van szerintem tünetek azonoska férjed nem mondta el ha furán viselkedést nem láták vlna hasad ruhádbol derütl volna ki terhesség
2010. dec. 22. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!