Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy indiszkrét kérdés nőknek,...

Egy indiszkrét kérdés nőknek, az utolsó hónapokban minden terhes maminak van vizelet visszatartási gondja?

Figyelt kérdés
Nem akarom hogy letámadjatok , nem férfiaknak való téma, de mégis csak apa leszek nemsokára és a párom nem szokott beavatni a női dolgaiba, ami szerintem azért rám is tartozik egy kicsit. A feleségem most 5 hónapos terhes már alig várjuk hogy tavasszal megjöjjön a gólya nálunk is. Ma meglátogattunk egy barátnőjét akinek már csak 1 hónap van a szülésig és most ne akarok senkit megsérteni de egyszerűen a mi barátnők be volt pelenkázva , na persze nem mutogatta magát, egy cicanaci volt rajta de láttam hogy alatta pelenkája volt . Olyan mint egy Libero. Na most a párommal gondolom ezt is megbeszélte, nem rám tartozik, de lehet hogy két hét múlva a párom is majd jön, és azt mondja na figyusz milyen szép formás a popsim ... remélem senkit nem sértettem meg ezzel a témával. Csak akarom tudni hogy mit hoz a jövő.
2010. dec. 22. 17:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálam az első terhesség végénél voltak hasonló problémáim. Azt viszont a baba okozta a pocimban. A 7. hónap végétől az volt a kedvenc szokása, hogy a hólyagomba rúgott. Nem kicsit, így óhatatlanul becsurgott a pisi. Én egészségügyi betétet, szárnyasat tettem a bugyimba, nehogy szégyenben maradjak, meg nem kellemes otthon sem ha az ember picit bepisil. A második terhességnél nem volt ilyen gond. Sokat forgolódott, de nem rugdosott olyan erővel, és főleg nem a hólyagomat. Lehet, hogy párod barátnőjénél is ilyen gond van csak.
2010. dec. 22. 17:27
 12/15 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
100%
Tök jó fej kispapa vagy h érdekel a téma és utánajársz. :)A páromat oldalba is bököm! :)
2010. dec. 22. 17:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan jó apa de az akarok lenni, kérlek ne adjatok példának, ne vagyok az. Ami a megbeszélést illeti , mi is mindent megbeszélünk de ha a párom menstruál akkor szépen elvonul és például esetleg anyit látok hogy két bugyija van , és nem kérdezek semmit , ilyenkor 1 hétig másról beszélgetünk. Most azt látom hogy már mozgolódik az utód de ennyi. Mi ilyen furcsák vagyunk. Fel a fej.
2010. dec. 22. 17:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Napok vannak vissza, és már nem igény szerint járok pisilni, hanem órával, mert már menni se nagyon, és félek nehogy baleset legyen.

A babám teljesen beékelődve, folyton pisilhetnék, és sajna egy egy csepp köhögésnél előfordul. Pedig intim torna... Sem eddig, sem az előző szülés után nem volt ilyen gondom(az első törpével is az utolsó heteket így töltöttem), na jó nem pelus, mert napi max2cseppről beszélünk.

2010. dec. 23. 03:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem nincs. 36 hetes vagyok. 3. gyerek.
2010. dec. 23. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!