Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kezdettől fogva használtál...

Ha kezdettől fogva használtál Utrogestant, az pontosan mennyi idős terhesen történt?

Figyelt kérdés

Volt már egy vetélésem, így mikor újra teherbe estem, a dokim azonnal a pozitív teszt után felírta nekem. Azóta más a nőgyógyászom. Most újra terhes lettem, ő viszont előbb 5 hetesen látni akar, utána írja csak fel... :(

Aki kezdettől fogva szedte, pontosan mikortól kezdte?

2010. dec. 22. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is a vetélés után mondta az orvosom, hogy a következő terhességnél azonnal menjek és felírja a gyógyszert. Nekem már a vérzés kimaradása előtt 2 nappal + lett a tesztem, így másnap mentem is az orvosomhoz, és már az naptól használtam az Utrot. Tehát betöltött 4 hét előtt 1 nappal.
2010. dec. 22. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Két vetélés után a harmadik terhességnél 5-6 hetesen írta fel a doki.

A negyedik terhességnél is 5-6 hetes voltam mikor gyógyszert írt.

23 és 2 hónapos fiúk anyukája

2010. dec. 22. 15:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! Ezek szerint tényleg dokija válogatja, hogy ki mikor írja fel.

Csak remélni tudom, hogy jövő hétig minden rendben történik odabent...

2010. dec. 22. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:

4+6on kezdtem el szedni,ekkor voltam eloszor dokinal.

4vetelesem volt elotte.

2010. dec. 22. 16:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is!
2010. dec. 22. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:
első terhességem nekem is vetélés volt, másodiknál a 4-5 héten uh-ot nézett (petezsák volt csak még) azután írta fel, 16. hétig szedtem, azóta 2 éves a fiam. most, hogy újra babát várok, megint azt mondta, hogy előbb látni akarja az uh-on, hogy jó helyen van-e a petezsák, most már látta így megint a 4-5héttől szedem, napi 3X1-et szájon át. üdv
2010. dec. 22. 22:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezek szerint az 5. hétig nem történhet nagy baj a gyógyszer nélkül.
2010. dec. 23. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!