Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szed valaki vérnyomáscsökkentőt?

Szed valaki vérnyomáscsökkentőt?

Figyelt kérdés
24 hetes vagyok, toxémia gyanús. 135 és 148 között mozgott a vérnyomásom. Dopegyt-et kaptam 3-szor egyet, még nem tudom, mennyire vitte le a vérnyomásom,1 napja szedem, mert annyira pánikolok a méréstől, hogy még nem mertem megnézni.Az első terhességem is toxémiával végződött. Akkor hirtelen jött a 31. héten a nagyon magas vérnyomás, vizesedés és a fehérje a vizeletben. Meg is császároztak, a fiam 1700 grammal született. Most teljesen egészséges nagy fiú.Szóval érthető a félelmem.Ami szerencse, hogy most nem vizesedek és nincs fehérje a vizeletemben. Kíváncsi lennék azok tapasztalatára, akik végig hordták vérnyomáscsökkentővel és enyhe toxémiával a terhességet.
2010. dec. 22. 12:44
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Na, ennek örülök. Bár azt hallottam, hogy toxémia csak egyszer alakul ki - ezek szerint rosszul tudom, ha Nálad gyanús volt. De most már ha megszülöd is a babád, teljesen egészségesen, két kiló fölött fog megszületni, úgyhogy ne félj. :) Annyi ilyen babasztorit hallottam, és mind szerencsésen végződött! Minden jót kívánok Nektek!!!
2011. márc. 4. 16:25
 32/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jó kívánságot! Már nem aggódom, mert ha ki is jön a toxémia, nem lesz gond a babával. Egyébként a gyógyszeradagom már 4-szer 1 szem,így még karbantartható a vérnyomásom,picit vizesedek is, vagy hízok, nem tudom, heti 1 kg. Fehérje még nincs, még 2 hetet ha kihúzunk nem lesz koraszülött.

Remélem veletek minden rendben! A nehezén már túl vagytok!

2011. márc. 7. 09:58
 33/35 anonim ***** válasza:
Mi már túl vagyunk, ja. 2150 g volt este Bendegúz, ez a születési súlyának pont a duplája, úgyhogy nagyon szépen fejlődik. Ügyesen szopizik, jó kisbaba. :)
2011. márc. 7. 14:43
 34/35 anonim válasza:
Kérdező, hogy vagytok erdekelne!
2012. nov. 18. 01:51
 35/35 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne! (Bendegúz anyukája vagyok, azóta 9 és fél kilós kétéves, beszél, jár, egészséges, minden rendben vele! :) )
2013. jan. 13. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!