Titeket nem stresszel a karácsony? Én már teljesen kész vagyok.
Most már lassan félek, hogy nehogy ártson neki a stressz, amit a család okoz. Mi vagyunk az a család, akik a szülővárosba maradtak, és így minden hazalátogató tesóhoz nekünk kell alkalmazkodni. Persze egy időpontban jönnek, ketté szakadni meg elég nehéz.
Ráadásul a szentestét most szerettük volna itthon tölteni, de ezen is a sértődés, meg a kiabálás megy... De nem szeretném megint azt, hogy a 3 éves fiammal megyünk egyik mamától a másikig, és mire hazaérünk a mi ajándékunk már nem is érdekli, és mindenhol az órát figyeljük...
Már most elegem van, de nem kicsit, és nem akarok engedni ennek az érzelmi zsarolásnak. Csak persze a férjemet is nagyon sajnálom, mert nyílván anyós, és családja parádézik... Anyumék csak annyit mondanak, hogy: ahogy akarjátok :)
És bár még csak 13 hetes vagyok, néha már itt fekvés közben érzem, hogy kemény a pocakom...
anyóséknak halovány sejtése sincs h már 30 hetes terhes vagyok sztetk?
és drága párom msot akarja beközölni.. a fejem fogják szedni. hnah engem ez az ami nyomaszt
eddig ő nem akarta.. de már nem lehet hova dugni a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!