Jön a karácsony és ilyenkor a menüben szerepel a torta. A vajas krémben nyers tojás van, akkor azt nem szabad enni?
Elsö terhességemnél ettem penészes sajtot,nyers füstölt lazacot,tiramisut,ittam kolàt,és még ki tudja miket:)Most màsodiknàl sem leszek ovatosabb,mert az elsö gyönyörü egészséges gyermek,most 2 éves.
Ehetsz akàrmit,csak mértékkel!Semmire sincs rà irva hogy terheseknek tilos.Max nem ajànlott.Ami azt jelenti egy kevés mennyiségtöl kutya bajod sem lesz.Mindennapi fogyasztàst kell kerülnöd.
Egyébként gyakran reggelizem tükörtojàst is,aminek a sàrgàja még hig...
Azért szusival, tehát nyers hússal, hallal vigyáznék.
vajas krémben nyers tojás? Gőz fölött sem sűrítitek? mert akkor az esetleges szalmonnella már kimúlik..
szalmonella miatt veszélyes, így jobb, ha kerülöd. De ha tuti(?) friss és nem fertőzött a tojás, akkor eheted. Egyébként a vajas krémben szerintem sincs nyers tojás.
Tiramisuban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!