Már nem tudom mit ehetek, fertőzött tojás?
Minden napra jut valami meglepetés a híradókból. Felháborít, hogy még így is a 8 hónapomat azzal töltöttem, hogy mérlegeltem, olvasgattam a csomagolások tartalmát. Figyelek, hogy mit eszek, milyen minőségben.
Erre most elkezdtem igen sok tojást enni, megfelelően elkészítve, hiszen jól esik, kívánom, még hasznos is...
Erre...
Tud valaki valamit erről?
Hol árultak DE jelzésű tojást, hiteles a hír?! Magyar termékként német fertőzött tojás...
Rendesen elintézik, hogy hipohonder legyek, paranoiás...
MIT EGYEK!
Szia!
Olvasom a neten a híreket, mind arról szól hogy Magyarországra nem jutott át a tojás. Ilyenkor nem a pánikkeltés miatt nem szólnak arról, ha van fertőzött tojás, hanem azért nincs miről írni, ugyanis nincs ilyen tojás Magyarországon. Különben nyilvánosság elé kötelező hozni, ha tetszik nekik, ha nem.
Szóval nyugi!:)
Ha van lehetőséged, vásárolj piacról v. háztól tojást. A házi tojás sokkal jobb, ott a pipiket nem felfújós táppal etetik, biztos nem etették szennyező anyaggal sem.
Én eddig sem bíztam a teszkós és egyéb tojásokban. Bár nekem mázlim van, anyukáméktól rendszeresen kapunk tojást, nem kell boltban vennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!