Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes kismamák, hogy...

28 hetes kismamák, hogy vagytok? Rugdos sokat a baba, vagy inkább csak kinyomkodja magát?

Figyelt kérdés
Nálam pár napja csak kinyomja magát a jobb oldalon és csökkent a rugdosások száma. Remélem ez normális.
2010. dec. 20. 10:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Te nem aggódsz amiatt, hogy keveset mozog? Mert én nagyon és nem tudom, hogy ez normális e, vagy menjek el az orvoshoz. Te hogy vagy ezzel?
2010. dec. 20. 11:42
 12/18 A kérdező kommentje:
A 11.37-es válaszolónak küldtem.
2010. dec. 20. 11:43
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 28 hetes és 4 napos vagyok. Az én Picikém is mostanában inkább kitolja a fenekét az oldalamon.:) Annyira látszik is.:) Haláli. Eddig le sem lehetett állítani annyira rugdosott, Most már ez van. Egyre kisebb a helye, úgyhogy szerintem természetes hogy már nem olyan aktív. Inkább csak hullámzik a pocakom.

az alvás nekem is már horror, nem is tudom mikor fogom még az életben kipihenni magam. A pisilés a másik, amit írtok. Már mindenki rám vár indulás előtt mert én még pisilek egyet, de mire kiérek a kocsihoz és beülök már azon agyalok, hogy hol tudok wc-ni mert kell.:(

De szerintem ez már normális hogy kevesebbet bírunk. Én is a házimunkát apránként végzem, mert egyszerre már nem megy.

Ti egyébként hogy vagytok a melleitekkel? Nekem mindig kis melleim voltak, most meg szinte rálógnak a hasamra akkorák. És rettenetesen égnek meg viszketnek a mellem alatt. Rettenet. Hiába kenem akkor is.

A súly meg szerintem egyéni. Én mindig vékonyka voltam már van rajtam kb. 15 kiló. Szerencsére csak a pocakomon, máshol olyan vagyok mint azelőtt úgyhogy nem aggódom annyira. A lényeg hogy a Pocaklakó rendben legyen, majd utána dolgozunk a csodás alakon.:)

MIndekinek jó egészséget

2010. dec. 20. 12:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én is a 28. hétben vagyok. Nekem az elmúlt hetekben rengeteget mozgott a baba, már azt hittem, valami baj van, hogy megállás nélkül mocorog.

Az elmúlt két napban már nem aktív annyira, de sokszor kinyomja magát, vagy éppen hullámzik a hasam.

Nem baj, ha nem mozog minden nap olyan sokat, mert hát aludnia is kell, hiszen akkor fejlődik és nő. :)

És a front hatások is kiválthatják a lustizást. Én ilyenkor baloldalra fekszem és akkor tuti, hogy megmozdul, mert azt valahogy nem szereti. :)

2010. dec. 20. 16:22
 15/18 anonim ***** válasza:

11:37 vagyok.

Azért nem aggódom annyira, mert én is úgy gondolom, hogy már nincs olyan sok helye duhajkodni. Bár (mint írtam) éjjel bemutatót tartott, azonban már ismét csendesebb fázisa van. :) 23-án megyek a dokihoz - megemlítem neki, hogy lustább lett a kisember. Ha gondolod, megírom mit mondott.

Mellek? Pont ma vettem a 2 széria melltartót a 7 hónap alatt. Nekem sem voltam nagy melleim, és mivel megnőttek ők is és a hasam is, ezért nekem is a "hasamon lóg"... Alul viszketett nekem is sokat - majd tükörrel megnéztem abból a szögből - és sajna halványan ott vannak azok a fránya csíkok :((

2010. dec. 20. 16:34
 16/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Megköszönném, ha megírnád mit mondott a dokid.
2010. dec. 20. 19:07
 17/18 anonim ***** válasza:
23-án megyek du. 3-ra. Utána írok.
2010. dec. 21. 09:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Nektek már befordult a jó pozícióba a babátok?

Engem megijesztett a doki, mert még faros, de elég sok ideje van még forgolódni nem?

2010. dec. 28. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!