28 hetes kismamák, hogy vagytok? Rugdos sokat a baba, vagy
inkább csak kinyomkodja magát?
Szia!
Mi éppen ma vagyunk 27 hetesek, remélem azért nem baj,hogy írtam! :)
Nekem annyira rugdos a baba, hogy aludni sem tudok, csak mikor már végkimerülésig elfáradok. Ez normális?
Amúgy meglepő, de eddig teljesen panaszmentes volt a terhességem.
Te hogy vagy kedves kérdező?
2010. dec. 20. 10:04
2/18 A kérdező kommentje:
Szia én is jól vagyok, de hamar lefáradok és nehézkes a mozgás. Állandóan pisilnem kell, és amikor nagyon kinyomja magát, alig bírok menni. Egyébként a 27. héten nekem is annyira aktív volt a baba, hogy szinte meg sem állt. Ezért aggódok kicsit, hogy most meg miért nem. Kb 10-11 kilónál járok, ami rengetek és nagyon félek, hogy a végén gurulni fogok. Pedig nem voltam elhízva az elején egyáltalán. Te/Ti hogy vagytok ezekkel?
en 30 hetes vagyok, rem nem gond h irok.. nekem napok ota az az erzesem mintha az oldalamon akarna kijonni a baba. neha mar remisztoen hullamzik a hasam. nekem nem sokszor de kinyomkodja magat. ha nagyon kellemetlen nekem az erzes akkor mondom apanak hogy simizze es beszeljen kicsit hozza. olyankor mindig megnyugszik, :) alvas? hm.... amikor szeretnek akkor nem tudok, mert akkor a leg aktivabb, amikor meg nem aktiv akkor meg nincs idom. :)
es te kedves kerdezo hogy erzed magad??
2010. dec. 20. 10:10
masodik hozzaszolo vagyok. wc? van olyan hogy elmegyek pisilni, kezet mosok, leulok es ujra kell pisilni, de szinte mar csepeg is :) de csak abban bizok hogy mar nem sok van hatra! :)
2010. dec. 20. 10:17
5/18 A kérdező kommentje:
Szia! Talán a legrosszabb ez az állandó vizelési inger. ínekem is úgy van, hogy pisilek, és nem telik bele 2 perc és úgy érzem menten összepisilem magam.
Sziasztok én is 28hetes vagyok.Nekem az alvással van gondom nem tudok igazán oldalt feküdni mintha a babának nem lenne jó, azonnal mocorogni kezd. "Kriszti voltam"
2010. dec. 20. 10:33
7/18 A kérdező kommentje:
És szerintetek az normális, hogy a 28. hétem ilyen keveset mozogjon? Nektek is vannak ilyen napok?
Én 27 hetes vagyok. Egyre rosszabb az alvás, mindig is hason szerettem aludni és mostmár csak oldalt megy, de van, hogy úgy se, mert állandóan "babadudorok" nőnek a hasamon, sokszor már elég kellemetlen. Egyre nehézkesebben mozgok, a mérlegre már rá se merek állni, kb 7 kilónál járhatok.Elvileg egyre kevesebb a helye a mozgolódásra, úgyhogy amíg mozog, addig én nem aggódnék, hogy mekkorák azok a mozgások.
2010. dec. 20. 11:20
Mintha én írtam volna a kérdésedet! :)
28+4 hetes vagyok. Több, mint egy hete nekem is elmaradtak az erős rugdosások, és inkább csak ki-ki nyomta magát. Na de ma éjjel!!! A melegfront bepörgette a fiamat...
Én is ugyanennyi hízásnál tartok, mint te, de kb. 1 hónapja nem gyarapodok! A pisiléssel nincsenek gondjaim, annyit megyek wc-re, mint más. Az alvás katasztrófa, már utálom az estéket és alig várom, hogy reggel legyen.
2010. dec. 20. 11:37
hizas? hat en az elso 3 honapban 20-22 kilo kozott szedtem fel :( azota egy ket kilo le fel, de szinte ugyanannyi vagyok. allitolag sovany voltam. de szerintem ez a genektol is fugg. nekem nincs nagy hasam. eszreveheto, de nem hatalmas. meg van vissza ket honapunk ugy hogy meg felszedhetek par kilot, foleg itt a karacsony. jaj edes istenem. :) volt ket het amikor nekem is kevesebbet mocorott a picurka, de aztan megint megtalalta hogy mi a "rossz" nekem. sot van olyan hogy ehes vagyok es nem tudok annyit enni amennyit szeretnek, mert "neki" akkor nem lesz eleg helye. volt hogy fullra ettem magam, es olyat belerugott a gyomromba hogy sugarba jott vissza a kaja. :)
2010. dec. 20. 11:41
Kapcsolódó kérdések: