Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes kismamák, hogy...

28 hetes kismamák, hogy vagytok? Rugdos sokat a baba, vagy inkább csak kinyomkodja magát?

Figyelt kérdés
Nálam pár napja csak kinyomja magát a jobb oldalon és csökkent a rugdosások száma. Remélem ez normális.
2010. dec. 20. 10:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi éppen ma vagyunk 27 hetesek, remélem azért nem baj,hogy írtam! :)

Nekem annyira rugdos a baba, hogy aludni sem tudok, csak mikor már végkimerülésig elfáradok. Ez normális?

Amúgy meglepő, de eddig teljesen panaszmentes volt a terhességem.

Te hogy vagy kedves kérdező?

2010. dec. 20. 10:04
 2/18 A kérdező kommentje:
Szia én is jól vagyok, de hamar lefáradok és nehézkes a mozgás. Állandóan pisilnem kell, és amikor nagyon kinyomja magát, alig bírok menni. Egyébként a 27. héten nekem is annyira aktív volt a baba, hogy szinte meg sem állt. Ezért aggódok kicsit, hogy most meg miért nem. Kb 10-11 kilónál járok, ami rengetek és nagyon félek, hogy a végén gurulni fogok. Pedig nem voltam elhízva az elején egyáltalán. Te/Ti hogy vagytok ezekkel?
2010. dec. 20. 10:08
 3/18 anonim ***** válasza:

en 30 hetes vagyok, rem nem gond h irok.. nekem napok ota az az erzesem mintha az oldalamon akarna kijonni a baba. neha mar remisztoen hullamzik a hasam. nekem nem sokszor de kinyomkodja magat. ha nagyon kellemetlen nekem az erzes akkor mondom apanak hogy simizze es beszeljen kicsit hozza. olyankor mindig megnyugszik, :) alvas? hm.... amikor szeretnek akkor nem tudok, mert akkor a leg aktivabb, amikor meg nem aktiv akkor meg nincs idom. :)

es te kedves kerdezo hogy erzed magad??

2010. dec. 20. 10:10
 4/18 anonim ***** válasza:
masodik hozzaszolo vagyok. wc? van olyan hogy elmegyek pisilni, kezet mosok, leulok es ujra kell pisilni, de szinte mar csepeg is :) de csak abban bizok hogy mar nem sok van hatra! :)
2010. dec. 20. 10:17
 5/18 A kérdező kommentje:
Szia! Talán a legrosszabb ez az állandó vizelési inger. ínekem is úgy van, hogy pisilek, és nem telik bele 2 perc és úgy érzem menten összepisilem magam.
2010. dec. 20. 10:26
 6/18 anonim ***** válasza:
Sziasztok én is 28hetes vagyok.Nekem az alvással van gondom nem tudok igazán oldalt feküdni mintha a babának nem lenne jó, azonnal mocorogni kezd. "Kriszti voltam"
2010. dec. 20. 10:33
 7/18 A kérdező kommentje:
És szerintetek az normális, hogy a 28. hétem ilyen keveset mozogjon? Nektek is vannak ilyen napok?
2010. dec. 20. 10:58
 8/18 anonim ***** válasza:
Én 27 hetes vagyok. Egyre rosszabb az alvás, mindig is hason szerettem aludni és mostmár csak oldalt megy, de van, hogy úgy se, mert állandóan "babadudorok" nőnek a hasamon, sokszor már elég kellemetlen. Egyre nehézkesebben mozgok, a mérlegre már rá se merek állni, kb 7 kilónál járhatok.Elvileg egyre kevesebb a helye a mozgolódásra, úgyhogy amíg mozog, addig én nem aggódnék, hogy mekkorák azok a mozgások.
2010. dec. 20. 11:20
 9/18 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna a kérdésedet! :)

28+4 hetes vagyok. Több, mint egy hete nekem is elmaradtak az erős rugdosások, és inkább csak ki-ki nyomta magát. Na de ma éjjel!!! A melegfront bepörgette a fiamat...

Én is ugyanennyi hízásnál tartok, mint te, de kb. 1 hónapja nem gyarapodok! A pisiléssel nincsenek gondjaim, annyit megyek wc-re, mint más. Az alvás katasztrófa, már utálom az estéket és alig várom, hogy reggel legyen.

2010. dec. 20. 11:37
 10/18 anonim ***** válasza:
hizas? hat en az elso 3 honapban 20-22 kilo kozott szedtem fel :( azota egy ket kilo le fel, de szinte ugyanannyi vagyok. allitolag sovany voltam. de szerintem ez a genektol is fugg. nekem nincs nagy hasam. eszreveheto, de nem hatalmas. meg van vissza ket honapunk ugy hogy meg felszedhetek par kilot, foleg itt a karacsony. jaj edes istenem. :) volt ket het amikor nekem is kevesebbet mocorott a picurka, de aztan megint megtalalta hogy mi a "rossz" nekem. sot van olyan hogy ehes vagyok es nem tudok annyit enni amennyit szeretnek, mert "neki" akkor nem lesz eleg helye. volt hogy fullra ettem magam, es olyat belerugott a gyomromba hogy sugarba jott vissza a kaja. :)
2010. dec. 20. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!