A terheseknél meddig esedékes a hányinger (hány hétig, hónapig)?
Mindenkinél más. Nekem úgy a 7-8. héttől kezdődött és kitartott a 13. hétig is. Bár hozzáteszem, hányni csak 3X kellett. De az inger az megvolt. Még most is megesik, hogy néha van egy pici hányingerem. Szóval ezt nem lehet behatárolni. Aki szerencsésebb, az megússza.
Ja és azt hallottam, hogy az utolsó hetekben is visszatérhet a hányingeres dolog.
21 hetes kismami
Szia! Én a 6. héttől a 16-17. hétig minden reggel hánytam. A mellékhelységben kezdődött minden napom. Bármilyen praktikával próbálkoztam (felkelés előtt kekszet rágcsálni, B6-vitamin, stb.) , semmi nem jött be. A hányós időszak letelte után volt pár hét nyugi, semmi bajom nem volt, most 1 hete meg elkezdődött a gyomorsav-problémám. Bármit eszek, felmegy a savam, marja végig az egész nyelőcsövemet, főleg esténként. Borzasztó kellemetlen. És erre sem találtam még megoldást. Általában a Rennie-t ajánlják, de attól meg hányok.
Szóval, nem nagyon szabadulok az ilyen jellegű kellemetlenségektől.
Remélem te jobban bírod!
22 hetes kismama
Nekem a 6. héten kezdődött a hányinger, most 16 hetes vagyok és még mindig tart a műsor. Minden este hányinger, csak este és csak hányinger, napközben semmi panasz.
Már várom, hogy megmozduljon a baba!
16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!