Andrea1987 kérdése:
Van itt még valaki, aki nem bírja megenni a húst? Nekem hányingerem van tőle12hkm.
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 13:51
11/15 anonim válasza:
Szia!
Nekem úgy a 12. hétig tartott ez az állapot, se sajtot, se húst nem tudtam megenni...pedig a sajtot alapból imádom..most már a sajt jöhet, hússal még óvatosan vagyok, csak a virslit kívánom:D
13hkm
12/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Én se a csirkét nem szeretem,se a virslit semmilyen húst nem tudok megenni.
2010. dec. 19. 17:28
13/15 anonim válasza:
Szia! Én az 5. héttől a 10. hétig mindenféle hús kihánytam. Most vagyok 11 hetes és talán már nem hányok!
14/15 anonim válasza:
Tényleg ne aggódj emiatt! 5 éve vagyok vega, most 34 hetes pocakosan is. Csak tejterméket ettem az állati eredetű élelmiszerek közül, semmi bajunk! Vasat szedjél, hogy ne legyél vérszegény, de ennyi. Egyél mindent, amit kívánsz, a hüvelyesekben sok a fehérje, ha netán emiatt aggódnál. (Bab, borsó, lencse, sárgaborsó...) És a dióban, mandulában is (nassnak kiválóak!) Sok vas van a céklában, spenótban, piros gyümölcsökben.
15/15 anonim válasza:
Én nem csak a húst nem ettem meg,hanem semmit!8 hét alatt 8 kg-ot fogytam.Kizárólag pár falat hideg gyümölcs dinnye,vagy szőlő esett jól nyár végén.Semmi nem volt bennem,csak az Elevit.Valahogy kibírtam kórház nélkül.Egészséges kislányom született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!