Andrea1987 kérdése:
Van itt még valaki, aki nem bírja megenni a húst? Nekem hányingerem van tőle12hkm.
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 13:51
1/15 anonim válasza:
Én eleve nem eszem húst és tojást, csak tejtermékeket. Ne aggódj miatta, baj nem lesz belőle, azt egyél, amit kívánsz. :)
3/15 anonim válasza:
Háááááát.... Én annak idején a csokitól és a kólától voltam rosszul (imádom pedig mindkettőt) ellenben képes voltam hideg pörköltet, jó kis diétás fehérszalonnát meg kolbászt enni kenyér nélkül, akár az éjszaka közepén is :D
4/15 A kérdező kommentje:
Nem érzem úgy hogy baj lenne,csak érdekelt van-e így más is.
2010. dec. 18. 14:03
5/15 anonim válasza:
én a terhességem elején a nyers hús szagától is rosszul voltam!Aztán elmúlt kb 30 hetesen már megettem!
6/15 anonim válasza:
Szia. Én 10 hetes 6 napos terhes vagyok. Én dettó ebben a cipőben járok. Csak levest, zöldséget, gyümölcsöt, sok tejterméket tudok megenni. Annyival finomult a helyzetem, hogy mostanra már tudom, hogy a zsírban, olajban sült rántott húsokat, halféléket nem tudom megenni, de még a szagát sem tudom elviselni. Állítólag ez idővel elmúlik :) Így csak azt eszem én is, ami jól esik.
7/15 anonim válasza:
pedig baj, mert azt hiszem az agy megfelelő fejlődéséhez naponta x mennyiségű állati eredetű fehérje elfogyasztása kell. (és a hangsúly az állati-n van, nem jó a hal és a hüvelyesek)Keress rá, nem emlékszem pontosan melyik időszak az, amikor erre feltétlenül szükség van, de nem az első trimeszter az.
8/15 anonim válasza:
En ugyan igy voltam,csirket meg vhogy megettem de semmi voros hust nem tudtam.Hanyinger kerulgetett tole es most az utolso honapban kezdtem ujra meg-meg enni.38h km.
9/15 anonim válasza:
Állati fehérje a tejben is van. Egyébként ez nem teljesen igaz, hogy feltétlenül szükség van rá, esszenciális aminosavak nem csak a húsban vannak...
10/15 anonim válasza:
A legelején voltam így pár napig, teljesen meg is rémültem.
Azóta 4 dolog jár a fejemben: oldalas, töpörtyűkrém, kóla, savanyúkápi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!