Terhesség alatt végig kell melltartót hordani?
Megoszlik a vélemény. Egyesek ugye azt mondják, hogy még aludni is melltartóban kell, mert különben elnyúlnak az izmok.
A másik oldal, én én ennek vagyok híve, hogy a mell akkor erősödik, ha a természetes súlya húzza, és mozog, mert a melltartóban csak eltunyul és akkor lazulnak el az izmok.
(másik pl erre, nekem el volt törve a gerincem, és derékkötőt írtak fel, hogy tartson. Ugyanez a szitu, hogy ha abban ülök, sosem erősödik meg a hátam, és még most sem tudnék mozogni, ha hordtam volna. Nem hordtam, így az izmok visszanyerték igen hamar a természetes tartásukat. )
Én sem hordok melltartót, csak ha nagyon muszály olyan ruha alá. Ha tehetem, akkor csak sportos toppot hordok, télen pulcsi alá tök jó. Most vagyok 20 hetes, most kezd akkora lenni a mellem, hogy már zavar, hogy alatta beizzad, de én is maradok a topnál, melltartót nem fogok hordani. Meg az igaz, hogy még változik a mell, ezért sem veszek másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!