Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt végig kell...

Terhesség alatt végig kell melltartót hordani?

Figyelt kérdés
Én nem igazán (csak ritkán) hordok melltartót,mert kényelmetlen és nincs nagy mellem.Nagyon lógni fog,ha terhesség alatt sem hordok?
2008. jan. 18. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlott, a mell tartóizmai a növekedéstől megnyúlnak és ha nincs rajtad melltartó akkor megnyúlhatnak. Azt is szokták mondani, hogy ez alkat kérdése is. Szóval, lehet, hogy nem fog "lógni" a melled, akár hordasz melltartót, akár nem.
2008. jan. 18. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
én 75b-s vagyok de csak akkor hordok meltartót ha megyek valahova de legtöbbet itthon vagyok mert tp-en vagyok és pihizek itthon nekem se kényelmes azelőt a munkába minden nap hordtam de ezt most hanyagolom és nem látom hogy lógni kezdenne pedig már elégé növöget a 75b-t már rég ki nőtem és nem fogok minden hónapnak megfellő számú meltartót venni majd ha már ki alakul a végén egy kb megmaradó méret akkor veszek majd szoptatósat is de addig jók az atléták kényelmesek és vannak igazán sexis db is :)
2008. jan. 18. 14:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Megoszlik a vélemény. Egyesek ugye azt mondják, hogy még aludni is melltartóban kell, mert különben elnyúlnak az izmok.

A másik oldal, én én ennek vagyok híve, hogy a mell akkor erősödik, ha a természetes súlya húzza, és mozog, mert a melltartóban csak eltunyul és akkor lazulnak el az izmok.

(másik pl erre, nekem el volt törve a gerincem, és derékkötőt írtak fel, hogy tartson. Ugyanez a szitu, hogy ha abban ülök, sosem erősödik meg a hátam, és még most sem tudnék mozogni, ha hordtam volna. Nem hordtam, így az izmok visszanyerték igen hamar a természetes tartásukat. )

Én sem hordok melltartót, csak ha nagyon muszály olyan ruha alá. Ha tehetem, akkor csak sportos toppot hordok, télen pulcsi alá tök jó. Most vagyok 20 hetes, most kezd akkora lenni a mellem, hogy már zavar, hogy alatta beizzad, de én is maradok a topnál, melltartót nem fogok hordani. Meg az igaz, hogy még változik a mell, ezért sem veszek másikat...

2008. jan. 18. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!