Mennyi idő után lehet házaséletet élni magzatvízvizsgálat vagy chorionbiopszia után?
Figyelt kérdés
Itt gondolok a konkrét "behatolásra", illetve más egyéb behatolás nélküli, orgazmussal járó cselekvésre:)2009. jan. 22. 11:20
2/4 anonim válasza:
Én úgy hallottam hogy egy ilyen vizsgálat után két hét fekvés ajánlott (egyedűl)az esetleges vetélés miatt.Szerintem ezt várjátok meg és én még utánna is azért megkérdezném a dokit.
3/4 anonim válasza:
Én is átestem ilyen műtéten kétszer is, nekem a doki azt mondta, pár nap pihenés javasolt, de nem kell ágyban feküdni, csak ne eröltesd meg magad, és ne emelj. Egy hét után engedte már a házas életet is.
4/4 anonim válasza:
Nekem a magzatvízvétel utánra pá nap pihenést és 2 hét "no sex"-et mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!