Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Semmilyen fájástevékenységet...

Semmilyen fájástevékenységet nem érzek,41. hétben vagyok.1 ujjnyira nyitva. Szerintetek hirtelen is jelentkezhetnek a fájások? 2 naponta nst, magzatvízvizsgálat. Eddig minden ok. Adjatok valami tanácsot.

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 08:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy voltam.Semmi jele nem volt anak hogy egyáltalán hajlandó lenne kibújni majd hirtelen pici szúrás és már folyt is a magzatvíz.Fájás csak rá 2 órára jött.Mindenkinél változó.Ha feltünően jól érzed magad és bedagad két oldalt a szád akkor már nem sok van:D

Simizd meg a hasad és kérd meg hogy jöjjön szépen kifelé:D

Egy kiadós sex apával és remélhetőleg mehettek szülni.

Első baba?

Apás szülés lesz?

2010. márc. 22. 08:13
 2/6 anonim ***** válasza:

ÓÓ hát hogyne. Én is 41 hetet töltöttem már, másnap indították volna.

Semmiféle fájást nem éreztem, méhszájam még délelőtt is zárt volt, magzatviz tiszta, nst-n semmi fájástevékenység nem volt.Aztán hajnali 2kor olyan fájdalmakra ébredtem,hogy tudtam, ez nem lehet más.4ig vajúdtam otthon (ekkor már 5 percesek voltak a fájások) és 7re meg is lett a fiam:)

Gyors szülést kívánok neked és jó egészséget!!! :)

2010. márc. 22. 08:39
 3/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok, úgy értem h 4ig vajúdtam otthon, aztán hazaért a férjem és bementünk a kórházba, a bébi term.már ott született:)
2010. márc. 22. 08:39
 4/6 A kérdező kommentje:
annyira hihetetlennek tűnik... olyan nagy a nyugi...
2010. márc. 22. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is így voltam, mint most Te. Nekem azt mondta az orvosom, hogy ne aggódjak, majd hirtelen beindul. Hát nekem nem indult be még 42 hetesen oxitocin infúzióval sem. Az NST akkor is alulról épphogy verte a 20-ast.

2010. márc. 22. 13:31
 6/6 A kérdező kommentje:

és mi lett?

császár?

2010. márc. 22. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!