Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetesen vérezgetek. Mitől...

21 hetesen vérezgetek. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Volt nektek olyan, hogy terhesség közben, nem erősen, de vérezgetettetek? Kicsit barnás, néha kicsit véres váladék távozik.Kórházba vagy sztk- ba kell menni ezzel?
2010. dec. 17. 13:48
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

egyetértek.

ha nem látnak el, csinálj botrányt. ilyen nincs.

menj és este meg írj. nme lesz semmi baj.

2010. dec. 17. 14:24
 22/34 A kérdező kommentje:

Az a legrosszabb, hogy nem érzek semmi bajt, pedig mindig megérzem ha baj van.

Tudom, és megértem azokat akik felelőtlennek tartanak, pedig nagyon nem vagyok az, mindennél jobban figyelek a babámra, és figyelem a testem is.csak írtó gáz,a mikor én érzem szarul magam amiatt, hogy bemegyek, és el kell látni, főleg miután múltkor nem láttak el.

2010. dec. 17. 14:28
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Hallod ha bemész és nem látnak el akkor rendezek neked egy kismama felkelést az orvosok ellen!!! :)

Na de félre a viccet :

vannak rendes sztk-ás orvosok is....és tényleg felelőtlenség/butaság ha nem most mész csak azért mert egy bunkó orvossal futottál múltkor össze!!! Nem kell rosszul érezned magad hogy betegellátásra szorulsz....mindjárt a fülednél fogva foglak elcibálni a dokihoz :)))

2010. dec. 17. 14:33
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok!Látom sokan csatlakoztak!Irány a doki!!!!!!!!!!!Ügyes legyél!És várunk vissza,hogy mi van!
2010. dec. 17. 14:38
 25/34 A kérdező kommentje:
Mindenképpen írok majd nektek, hogy mi volt.csak tényleg fura érzés, ez a rózsaszínes váladék, és semmi fájdalom meg semmi.
2010. dec. 17. 14:41
 26/34 anonim ***** válasza:
DE nem kell ahoz fájnia hogy baj legyen!!!Menj már!!!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 17. 14:49
 27/34 anonim ***** válasza:

Nagyon bátor vagy,hogy ez van 2-3 napja,ahogy irtad.Én az elsőnél mentem volna a kórházba.

Remélem bemész ma,inkább egy "felesleges" vizsgálat,nehogy bármi gond legyen.Az a vér csak jön valahonnan,annak megvan az oka.

Lehet,hogy te jól vagy és nem érzel semmit,de a babád veszélyben is lehet!

2010. dec. 17. 14:52
 28/34 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz!

Remélem bent vagy már a kórházban!!!

2010. dec. 17. 14:52
 29/34 anonim ***** válasza:
Nekem a 16. héten volt 3! csepp barna pötty. Azonnal mentem a dokihoz, mert volt már 21 hetes vetélésem és 9 hetes is. Hál Istennek nem volt baj, csak a WC-zés miatti erőlködésben pattant el valami, de ez tényleg nem vicc. Sajnos a 21 hetesnél nekem még előzmény sem volt, csak elfolyt a magzatvíz. Pedig a baba mozgott, én pedig jól voltam... Én is nagyon remélem, hogy már a doiknál vagy, és kiderült, hogy semmi baj nincs! Szorítok!!!
2010. dec. 17. 15:51
 30/34 anonim ***** válasza:
Indulj! Nem tudod melyik doki volt, aki nem látott el a bajcsyban? én is voltam bent, feküdtem is egy hetet a terhespatológián, és velem mindig mindenki tök normális volt. Amikor bementünk, hogy lehet, hogy baj van, rögtön megnéztek, pedig hétvége volt. Írj mindenképpen, hogy mi lett Veletek, és ne hagyd magad lerázni! Szurkolok!! 34 hkm
2010. dec. 17. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!