Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetesen vérezgetek. Mitől...

21 hetesen vérezgetek. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Volt nektek olyan, hogy terhesség közben, nem erősen, de vérezgetettetek? Kicsit barnás, néha kicsit véres váladék távozik.Kórházba vagy sztk- ba kell menni ezzel?
2010. dec. 17. 13:48
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
És sajnos van olyan, hogy nem látnak el. Pár hete bevitt a párom, mert azt hittem helyben megszülök, nem láttak el. Meg sem vizsgáltak. 2, 5 óra várakozás után hazamentem.
2010. dec. 17. 14:08
 12/34 anonim ***** válasza:
Még ma menj!!!!!!És egy biztos,én olyan balhét csinálnék,ha nem látnának el,hogy csak na....és valóban kórházba menj,ahol szülni fogsz!!!Merre laksz egyébként?
2010. dec. 17. 14:11
 13/34 A kérdező kommentje:
XVII. ker és Bajcsyhoz tartozom
2010. dec. 17. 14:12
 14/34 A kérdező kommentje:
Nehéz eldönteni, mikor van baj, mikor nincsen baj:-(((((
2010. dec. 17. 14:12
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Én egy percet sem várnék

Mi lehet fontosabb, mint a babád?

A vérzés korai szülésbeindulás, méhszájnyilás, lepényleválás miatt is lehet

Ne haragudj, hogy ezt irom, de felelőtlen vagy, hogy eddig is vártál...

2010. dec. 17. 14:13
 16/34 anonim ***** válasza:

Inkább nézzenek meg egyszer feleslegesen, mint egyszersem és baj legyen...

A vérzést mindig okozza valami,a semmitől nincs

2010. dec. 17. 14:14
 17/34 anonim ***** válasza:

Sok mindentől lehet, nekem pl fertőzéstől volt egyszer. Kaptam gyógyit, és nem lett baj :)de azért nézesd meg.

Mivel vérzel, és terhes vagy, bármelyik kórház nőgyógyászati részlegén, éjjel nappal el kell látniuk. Mondd, hogy épp erre jártál, mikor észrevetted ezt a váladékot.

2010. dec. 17. 14:15
 18/34 anonim ***** válasza:

keress gyorsan egy magánorvost és jelentkezz be hozzá.olyat keress aki mondjuk a mai napon rendel. vagy ha ez nem jön össze akkor irány a kórház és én is balhét csapnék de jó nagyot, ha nem látnának el... a babád életével játszol. menj a munkahelyedről most el valahova orvoshoz. és ha a szülésed beindul. én már hallottam és olvastam is sok ilyenről hogy elment a nyákdugója és megszült 23 hetesen......És ha neked is a nyákdugó?..mire vársz még?

2 kisfiú anyuja

2010. dec. 17. 14:16
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Én nem várnék estig sem!!!!! most elkéretőznék a munkahelyemről és mennék...ha bent tartanak majd a párod visz be cuccot!!!!

Ha már volt h rosszul voltál főleg megnézetném magam!

2010. dec. 17. 14:18
 20/34 A kérdező kommentje:
Bemegyek és írok majd .
2010. dec. 17. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!