21 hetesen vérezgetek. Mitől lehet?
Én egy percet sem várnék
Mi lehet fontosabb, mint a babád?
A vérzés korai szülésbeindulás, méhszájnyilás, lepényleválás miatt is lehet
Ne haragudj, hogy ezt irom, de felelőtlen vagy, hogy eddig is vártál...
Inkább nézzenek meg egyszer feleslegesen, mint egyszersem és baj legyen...
A vérzést mindig okozza valami,a semmitől nincs
Sok mindentől lehet, nekem pl fertőzéstől volt egyszer. Kaptam gyógyit, és nem lett baj :)de azért nézesd meg.
Mivel vérzel, és terhes vagy, bármelyik kórház nőgyógyászati részlegén, éjjel nappal el kell látniuk. Mondd, hogy épp erre jártál, mikor észrevetted ezt a váladékot.
keress gyorsan egy magánorvost és jelentkezz be hozzá.olyat keress aki mondjuk a mai napon rendel. vagy ha ez nem jön össze akkor irány a kórház és én is balhét csapnék de jó nagyot, ha nem látnának el... a babád életével játszol. menj a munkahelyedről most el valahova orvoshoz. és ha a szülésed beindul. én már hallottam és olvastam is sok ilyenről hogy elment a nyákdugója és megszült 23 hetesen......És ha neked is a nyákdugó?..mire vársz még?
2 kisfiú anyuja
Én nem várnék estig sem!!!!! most elkéretőznék a munkahelyemről és mennék...ha bent tartanak majd a párod visz be cuccot!!!!
Ha már volt h rosszul voltál főleg megnézetném magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!