November 12-én volt az utolsó menstruációm első napja! Többi lent!?
Szia! Nekem 7.-én volt az utolső mensim első napja, kb 30 naposak nekem is, és ma voltam uh-n és a doki még nem sok mindent látott, petezsákot benne sejthető Ys-sel.
Szerintem még azért várj egy kicsit a bejelentéssel...
Tudom hogy karácsony meg izgatott vagy, de még nagyon fiatal terhesség, nekem sajna már volt két nem sikerült terhességem, és nincs rosszabb mint mikor előre bejelented, és utánna látni az arcukat!
Mindenesetre irány a doki megerősítésre, és garatula!!!!
Köszönöm a kedves tanácsot, és lehet így is lesz!:)
De a dokira már nagyon kíváncsi vagyok mit mond!
Szia!
Nekem is nov 12-n volt a menszeszem első napja, bár nekem akkor olyan furán jött meg.Így tehát nekem is vasárnap kellett volna, h megjöjjön de semmi.Tegnap reggel halvány pozit teszteltem clearblue-l.A jövő hét elején szeretnék menni a dokihoz, mert én az idén túl vagyok 2 vetélésen.
Ja és jól számoltad, nekem pl.26-n fogant kalkulátor szerint és most vagyok 4 hetes és 6 napos.
Neked milyen tüneteid vannak, ha megkérdezhetem?
Jó babavárást! :)
Nekem is azt írja mára hogy ma vagyok 4 hetes és 6 napos! Nekem 28 volt a fogantatás napja, vagy 29! Eddig semmi extra tünete nincsen, nem nagyon vettem észre magamon változást. Legalábbis olyat nem ami nagyon feltűnt volna. Kicsit fáradt voltam mostanság, de az lehet a munkahelyem miatt is, mert sok a meló. Esetleg egy kis ciciérzékenység még, de az olyan kicsi mértékben, hogy észre sem veszem. Neked vannak már tüneteid?
Mindenképp írd meg mi volt a dokinál!!!!!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!