Crinone gélt használok és kb.1 órával a felhelyezés után a wc-n kijött az összes. Ez nam baj?
Szia! 3 hónapig használtam a Crinone-t, most már nem kell, mert sikerült a 3. lombik. MINDIG reggel használtam, reggeli mosakodás után, le sem feküdtem utána, irány a munkahelyem. A mozgás jobb a felszívódásnak, nappal az anyagcserénk is élénkebb. Ami pár órával később kijön, az már csak a vivőanyag, a gyógyszer addigra már rég a véredben van! Én Németországban kaptam, és ott a betegtájékoztató részletesebb, mint itthon. Abban benne van, hogy a darabos, fehér vagy halvány rózsaszínes dolog, ami kijön utána, az már NEM a gyógyszer! Használjunk betétet, és kész. Ez volt benne kereken.(Nekem az abbahagyás után még egy hétig jött a cucc...) Ne aggódj, ki van ez találva, nem véletlen, ha reggel van a papíron! (És sokkal jobb a napi 1 Crinone, mint 3X3 Utrogestan, aki próbálta, tudja...
A másik kérdésre: nem "biztonság", hanem tényleg kell. A Crinone-t direkt a lombikosoknak találták ki. A ciklus mesterséges ilyenkor, biztosítani kell a hormonpótlást. Ha a terhesség kialakult, majd megy minden a maga útján.
Drukkolok!
Igen, lehet, h pénz van mögötte..
Köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!