Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Crinone gélt használok és...

Crinone gélt használok és kb.1 órával a felhelyezés után a wc-n kijött az összes. Ez nam baj?

Figyelt kérdés
Lombiknál a Crinone csak biztonságból van? Termel elég progeszteront a szervezetem anélkül is?
2010. dec. 15. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lefekvés előtt kellene felhejezni,amikor már nem mozogsz elvileg. Másrészt, nekem is volt már ilyen, a doki azt mondta,hogy ne aggódjak, csak én érzem úgy ,hogy az "összes" jön ki, de ami kell az bent marad!
2010. dec. 15. 11:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Az van ráírva, h reggel kell, és a dokim is ezt mondta. Én is este tenném fel legszívesebben amiatt, amit te is mondasz, logikusabb lenne. Köszi!!
2010. dec. 15. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! 3 hónapig használtam a Crinone-t, most már nem kell, mert sikerült a 3. lombik. MINDIG reggel használtam, reggeli mosakodás után, le sem feküdtem utána, irány a munkahelyem. A mozgás jobb a felszívódásnak, nappal az anyagcserénk is élénkebb. Ami pár órával később kijön, az már csak a vivőanyag, a gyógyszer addigra már rég a véredben van! Én Németországban kaptam, és ott a betegtájékoztató részletesebb, mint itthon. Abban benne van, hogy a darabos, fehér vagy halvány rózsaszínes dolog, ami kijön utána, az már NEM a gyógyszer! Használjunk betétet, és kész. Ez volt benne kereken.(Nekem az abbahagyás után még egy hétig jött a cucc...) Ne aggódj, ki van ez találva, nem véletlen, ha reggel van a papíron! (És sokkal jobb a napi 1 Crinone, mint 3X3 Utrogestan, aki próbálta, tudja...

A másik kérdésre: nem "biztonság", hanem tényleg kell. A Crinone-t direkt a lombikosoknak találták ki. A ciklus mesterséges ilyenkor, biztosítani kell a hormonpótlást. Ha a terhesség kialakult, majd megy minden a maga útján.

Drukkolok!

2010. dec. 16. 15:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a részletes választ! Már 8 hetes vagyok, a 12. hétig kell használnom, akkor már elvileg normális úton halad a terhesség, ha jól értem, tényleg csak biztonság (?). A ciklusom is spontán volt, mert fagyasztott baba volt.
2010. dec. 16. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy akkor már csak "biztonsági" neked. Gratulálok! Szerintem az, hogy meddig kell a Crinone, klinikától is függ. Nekem az első lombik No-ban volt, és ott két héttel a beültetés után csináltak egy vérvételt,aminek az eredményével felhívtak, hogy rendben van a terhesség (! hetes voltam akkor!), álljak le minden gyógyszerrel. Minden OK is volt. Itthon nem volt vérvétel, csak UH az ET után 3 héttel, és automatikusan tovább kellett nyomnom, hát, én sem értettem vele egyet, de itt ez a protokoll, úgy látszik. (Meg szerintem attól is függ, hogyan állapodnak meg a gyógyszergyárakkal a doktor urak.) Ártani nem árt, fő, hogy sikerült a baba, gratulálok!
2010. dec. 16. 19:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, lehet, h pénz van mögötte..

Köszi!!!

2010. dec. 17. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!