Mi a véleményetek a spirál használatáról? Még szopizunk. Fájdalmas a felhelyezés?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 11:04
1/7 anonim válasza:
Szia!Nekem a múlt héten a hat hetes kontrollon tette fel a dokim.Egyáltalán nem fájt,talán egy kicsit kellemetlen,de nem vészes.
2/7 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, mert nekem azt mondta a doki, hogy majd ha már nem szopik a kislányom... De itt olvastam, hogy van akinek meg feltették... Bocsi az OFF-ért:S
3/7 anonim válasza:
Nekem spirálom van.
Picit fájt a felhelyezés, egy csípést vagy szúrást éreztem (hozzáteszem, hogy én ettől féltem, a szüléstől meg egyáltalán nem). Tehát nálam pszichésen is lehetett, talán nem tudtam magam annyira ellazítani.
Január óta van, annyi változás történt a menzeszben, hogy sokkal bővebb a vérzés. Egyéb mellékhatást nem tapasztaltam.
Én is úgy tudom, hogy szoptatás alatt nem teszik fel, tőlem is megkérdezte, hogy szoptatok-e.
4/7 anonim válasza:
Első vagyok.Nekem a Mirena nevű spirál van.Ez felhelyezhető szoptatás alatt is.Nem tudtam,hogy a többi nem.Bocsi,nem akartalak rosszul tájékoztatni.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat
2009. nov. 4. 12:27
6/7 anonim válasza:
OFF!
Megkérdezhetem az utolsó válaszolótól, hogy mennyibe kerül az a spirál, ami neked van??
Köszönöm!
7/7 anonim válasza:
Szia!Elég drága,mert 45000ft-ba kerül. Utána jártam minden védekezési módnak és ez tünt a legbiztonságosabbnak és leggazdaságosabbnak hosszú távon.Az egyszeri anyasági pénz egy részét erre fordítottam.E mellett nincs menstruáció vagy csak nagyon minimális.Remélem beválik és megéri az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!