Spirál felhelyezés utáni hosszas vérzés? Volt másnak is?
Feltették a spirált, és majd 3 hétig véreztem,nem volt semmi fájdalom, kaptam gyógyszereket, attól elmúlt.
Aztán 2 menses megjött rendesen (3-4 nap alatt lement) és mostani már 1 hete tart, még mindig elég erős vérzéssel.
Volt ilyen, vagy hasonló másnak is?
Nekem régenis több mint 1 hétig tartott a mensesem, de azért mostmár ez zavar.
Jövő héten tudok menni dokihoz.
már 4. hónapja fenn van egyébként.
nem tudok más -hormommentes- fog.gátlót, tablettát nem szedek, gumi meg kizárva (legalábbis hosszabb kapcsolataimban)
szia!
A pharmatex kúp az hormonmentes.
köszönöm szépen mindenkinek, tudom az előnyeit-hátrányait a spirálnak, nem véletlenül tetettem fel...
bár a kérdésemre nem kaptam választ eddig.
A spirálnak a bővebb vérzés a hátulütője.
Nekem fél éve van meg, a 4 napos vérzésem 8 napos lett, de más 'mellékhatása' nincs nálam. Nekem így is megfelel.
Első v-nak:
Az őskőkorban amikor még más anyagból készültek a spirálok akkor tényleg teherbe estek sokan. Azóta viszont sokat fejlődött az orvostudomány. A mai spirálok az óvszernél is hatékonyabbak. Több százezer nő visel ilyet világszerte gond nélkül.
Teherbe bármi mellett eshetsz, ezt ne feledd. 100 százalék csak az önmegtartóztatás. Attól, hogy a te elveidbe v. hitedbe nem fér bele a spirál, még nem kell bűnös eszközként kikiáltani. Aki akarja úgyis használni fogja. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!