Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap leszek 20 hetes terhes....

Holnap leszek 20 hetes terhes. De meg nem ereztem mozogni a babat. Mennyire gyakori ez? Vagy kezdjek aggodni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, mindenki máskor érzi meg, főleg ha első baba a 20hét körül szokták érezni, de már figyelhetsz, hátha valami furcsát érzel:)
2010. dec. 15. 08:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Én napra pontosan akkor éreztem először a babámat, amikor betöltöttem a 20. hetet. Igaz, előtte is éreztem olyan rebegésszerűt, de akkor még nem voltam biztos benne, hogy ő az. Szerintem, te is érzed már, csak még olyan sejtelmes. Nyugi, pár nap, és megérzed Te is!
2010. dec. 15. 09:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj!Lehet úgy helyezkedik hogy nem érzed.De most már nagyon figyeld.Nem éreztél még kis apró rebegéseket?
2010. dec. 15. 09:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj!:) Én 22.-23. héten éreztem elöször. Elsö babánál teljesen természetes.

Boldog babavárást!:)

2010. dec. 15. 09:16
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat,kicsit megnyugodtam...most már nagyon figyelni fogom.föleg este lehet érezni ugye?
2010. dec. 15. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mikor lefekszel, nyugalomba vagy, akkor lehet a legjobban érezni valamint a pici is akkor indul be:)

Üdv 36+4hetes km

2010. dec. 15. 09:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyél egy csokit és feküdj a hátadra,nagyon figyeld a pocakodat.A kezedet is tedd rá.Ez sokszor beválik,ha esetleg mégsem akkor sem kell aggódnod.Pár nap és biztos vagyok benne,hogy megérzed!:)Aztán úgy belejön,hogy aludni sem bírsz tőle :)

35hkm

2010. dec. 15. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!