Gyermeknevelés? Mennyiből?
Szia!
Mi megyeszékhelyen lakunk. Férjem kb. netto 250ezer Ft-ot keres/hó, ez most le fog csökkeni mert kényszerűségből kell munkahelyet váltania. én még most is dolgozom (32 hetes vagyok), én netto 160ezer Ft-ot viszek haza. Van félretett pénzünk, de ahhoz nem nyúlunk mert nagyobb lakásra gyűjtünk.
Saját lakás és saját autó van. Hitel is van, a havi fizetésből kb. 100/150ezer a hitel+rezsi.
Szia!
Mi is Csongrád megyében lakunk,úgy látszik itt "gyakoribb" a rossz anyagi helyzet.... :(((((
Párom eddig keresett havi átlag 70.000Ft,de pénteken leépítés miatt elküldték! :((((
Én most kapok 40.000Ft.t.szülés után kb 53.000Ft-t,és tovább nem tudom....Ötletünk sincs hogyan tovább.....
Számolgatok,számolgatok de nem tudom hogy osztjuk majd be.Sajnos az biztos hogy vagy az én anyumnál vagy párom szüleinél kell maradnunk :(
70ezer marad kb amit be kell osztani a
-gyerekre
-kajára
-anyumnak adni vmennyit
-és persze nekünk is kell ruházkodni,hacsak hébe-hóba de akkor is
remélem azért nem lehetetlen,de most elszomorodtam hogy sokan 150-200ezerből gazdálkodnak...
Igaz,hogy írtam már,de hiába van 160.000 Ft bevételünk ha sok a kiadás is.Ebből az összegből maximum 60.000 Ft-unk marad,amiből be kell vásárolnunk:
- egész hónapra kajára
- babának,ami kell
- tankolni is kell(sajna nélkülözhetetlen)
- és fel kell készülni a váratlan kiadásra
- valamint gyűjteni belőle,hogy következő évre tudjunk fát venni.
Nem sok,de be kell osztani.Így sajnos nagyon úgy néz ki,hogy sohase fog összejönni,hogy saját házunk legyen! :(
Ettől el vagyok keseredve.Főleg,hogy após mindig a fejemhez vágja,hogy nincs semmink.Neki már ennyi idősen volt saját lakása!(csak elfelejti,hogy 3 gyerek után kapták az önkormányzattól anno.Ma már alig van ilyen)
De ez van.Megpróbálok majd ezen változtatni,ha majd 2 év múlva vissza megyek dolgozni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!