Meg vagyok fazva. Rengeteget kohogok, mar a hasizmom faj, lazam nincs, az orromat fujom. Milyen gyogyszer megengedett 12 hetesen?
Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 15:30
1/6 anonim válasza:
cAlcium sandoz plussz 1000mg c vitami-ez egy pezsgőtabletta, napi kétszer egy 5 nap s helyre jössz, nekem is ez volt terhesség alatt kétszer is.
2/6 anonim válasza:
Szia.Én 7hetesen voltam megfázva és köhögtem,meg még atorkom is fájt.Citromos teát ittam,ettem magába a mézet,rengeteg gyümölcs,húsleves.Köhögésre pedig STODAL szirup,gyógyszertárba kapható recept nélkül,ez egy homeopátiás készitmény nekem is ezt ajánlotta a gyógyszertáros.Jobbulást kivánok.10hetes kismama.
3/6 anonim válasza:
vegyl Oscillococcinum-ot ez homeós bogyó bármikor szedheted nagyon jó és igyál mellette Calcium Sandoz pezsgőtabit. Nekem ezeket gyógyszerész anyukám adta anno. Én is nagyon meg voltam fázva az elején 2x vagy 3x is.
4/6 anonim válasza:
Előző vagyok.
Calcium Sandoz+C ahogy az első válaszoló is írta. Amúgy még külön is szedhetsz c vitamint az nem árthat.
5/6 anonim válasza:
Engem a mézes hársfa tea hozott helyre hasonló helyzetben.
6/6 anonim válasza:
én 7 hetesen estem bele egy hasonló betegségbe, rengeteget köhögtem, ettől sajnos bevérzés is lett a méhemben, úgyhogy azóta itthon vagyok veszélyeztetetten.
mindent kipróbáltam és STODAL vált be. (homeopátiás szirup)
állítólag a hagymatea csodákra képes, de sajnos én rosszul lettem az ízétől, azóta is a férjem vágja a hagymát amikor főzök. Egyszerűen nem bírom a hagymát mióta babás állapotban vagyok.
De mint mondtam SOKAN ESKÜSZNEK A HAGYMATEÁRA.
(1 fej hámozatlan hagymát megfőzől, aztán ízesítheted cukorral bármivel, akár más teafűvel is, csak ne feketeteával a koffein miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!