Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes terhes vagyok. Napi...

26 hetes terhes vagyok. Napi 6-7 óra ülő munkát végzek számítógép előtt. Lehet ettől valami baja a babának?

Figyelt kérdés
2008. jan. 17. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:

A babának nem, neked fájhat a derekad, és a lábad.

Mozogj sokat, amikor tudsz, és munka közben is állj fel, nyújtózz, sétállj, amennyit lehet.

2008. jan. 17. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi baja lehetne?

De azért próbálj meg 1-2 óránként egy 10 perces sétát tartani,mert idővel neked okozhat gondot.(Hát és derékfájás,lábdagadás...)

2008. jan. 17. 20:17
 3/3 anonim ***** válasza:

szia,

A babának nem ártasz közvetlenül, de a sok üléstől nem lesz jó a vérkeringésed, és ezáltal az övé sem. Óránként állj fel sétálgass, pócold fel a lábad ülés közben, tegyél a hátad mögé párnát. Lassan gondolkozz el rajta, hogy meddig szeretnél dolgozni. Ha tudsz akkor otthon dolgozz inkább, én is így csináltam, bár nálam más oka volt. Így tudsz aludni is 1 órácskát napközben.

Pihenj sokat, grat. a babához.

2008. jan. 18. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!