Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyeztetett terhesen...

Veszélyeztetett terhesen egyáltalán soha nem lehet szexelni? Mi lesz így a pasikkal?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 12:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én is lombikos kismama vagyok így automatikusan veszélyeztetett terhesnek nyilvánítottak. Mi a 13. hétig nem szexeltünk (jobban mondva én a férjemet kielégítettem orálisan). Utána már lehetett mert minden rendben volt velem is és a babával is. A doki annyit mondott, hogy a mellemet nem piszkáljuk mert az intenzív méhösszehúzódásokhoz vezet, erősebb ingereket válthat ki mint pl. egy orgazmus.

Nálunk azóta is minden rendben van. Most 32 hetesek vagyunk és rendszeresen szexelünk (igaz nem túl gyakran csak heti 1-2 alkalommal). Ha a férjemen látom, hogy igényelne többet is én viszont nem akkor elcsábítom és kielégítem más módszerekkel:) A pasik ennyiért is hálásak:) Nem csak a behatolásos szex létezik ám:)

Jó egészséget

2010. dec. 14. 13:40
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, hasznos volt! Megbeszélem azért még a dokimmal.
2010. dec. 14. 13:43
 23/29 anonim ***** válasza:
8 hettol veszelyeztetett vagyok :( no szex :( nekunk nem a szexet tiltottak meg hanem az orgazmust. nekem nyitott a mehszajam 8 het ota sajnos. en is probalkoztam oralisan kielegiteni a partnerem, evvel csak egy gondom volt,,, ahogy nott az o merete en is izgultam vele egyutt, igy errol is lemondtunk. mi nyilt (nem nyitott!!!) kapcsolabtan elunk, mindent megbeszelunk ahogy ezt is. mivel a baba fontosabb az eletunkben igy a maszturbacio marad neki. de mar szettudnam tepni, es ha egyszer megint oda jutunk hat nem is tudom mit teszek vele... :) 28 heteske
2010. dec. 14. 13:45
 24/29 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem egyszerű sajnos :S Kitartás :)
2010. dec. 14. 13:49
 25/29 anonim ***** válasza:
Ki lehet birni. Én is lombikos voltam, ráádásul a 9 héten bevéreztem, +ikrekvoltak a pocimban, ezért alapból veszélyeztettet voltam. Igy a terhesség végéig +8 hét (azért mert 2 gyerek mellett előbb nem volt energiánk)mellőztük a dolgokat.De azóta bepotoltuk
2010. dec. 14. 14:28
 26/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is veszélyeztetett terhesnek lettem nyilvánítva a 8 héttől,nekem nőgyógyászati problémákat kellett leküzdenem,nem volt valami kecsegtető a rákszűrésem eredménye.De mára úgy néz ki,hogy rendbe jött minden és a baba is jól van.A férjemmel eddig 3 alkalommal szexeltünk és nem is hiányzik annyira neki,nekem meg pláne nem most.Nagyon megértő és a pici az első és az én egészségem.Ha téged is igazán szeret hidd el másként fogja átlátni és nem fog ezzel nyaggatni,adj neki még egy kis időt.

Boldog babavárást nektek!

27 hkm

2010. dec. 14. 14:30
 27/29 anonim ***** válasza:

Nekem is lombik gyerekeim vannak, de egyszer sem volt tilos a szex. Neked megtiltották?

A férjedet meg kényeztesd máshogy, felnőtt ember, ki fogja birni behatolás nélkül is a gyereke érdekében gondolom.

2010. dec. 14. 14:35
 28/29 A kérdező kommentje:
Igen, persze, hogy ki fogja bírni, csak sajnálom szegényt :( Köszi a válaszaitokat!!
2010. dec. 14. 16:11
 29/29 anonim ***** válasza:
Nekem két méhenkívüli után fogant meg - igaz természetes úton - a lányom, és én is veszélyeztetett lettem, de nem volt tilos a szex. Csak akkor vond meg magatoktól, ha tényleg orvosilag indokolt! Igenis eltávolíthatja a párokat a szexmegvonás, hiába vannak alternatívák. Sokan írták, hogy a gyerekért mindent, ez így van, de azért lehetőleg a szülei se fogcsikorgatva vészeljék át létének indulását, ha nem muszáj.
2010. dec. 14. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!