Veszélyeztetett terhesen egyáltalán soha nem lehet szexelni? Mi lesz így a pasikkal?
Kedves kérdező!
Én is lombikos kismama vagyok így automatikusan veszélyeztetett terhesnek nyilvánítottak. Mi a 13. hétig nem szexeltünk (jobban mondva én a férjemet kielégítettem orálisan). Utána már lehetett mert minden rendben volt velem is és a babával is. A doki annyit mondott, hogy a mellemet nem piszkáljuk mert az intenzív méhösszehúzódásokhoz vezet, erősebb ingereket válthat ki mint pl. egy orgazmus.
Nálunk azóta is minden rendben van. Most 32 hetesek vagyunk és rendszeresen szexelünk (igaz nem túl gyakran csak heti 1-2 alkalommal). Ha a férjemen látom, hogy igényelne többet is én viszont nem akkor elcsábítom és kielégítem más módszerekkel:) A pasik ennyiért is hálásak:) Nem csak a behatolásos szex létezik ám:)
Jó egészséget
Szia!
Én is veszélyeztetett terhesnek lettem nyilvánítva a 8 héttől,nekem nőgyógyászati problémákat kellett leküzdenem,nem volt valami kecsegtető a rákszűrésem eredménye.De mára úgy néz ki,hogy rendbe jött minden és a baba is jól van.A férjemmel eddig 3 alkalommal szexeltünk és nem is hiányzik annyira neki,nekem meg pláne nem most.Nagyon megértő és a pici az első és az én egészségem.Ha téged is igazán szeret hidd el másként fogja átlátni és nem fog ezzel nyaggatni,adj neki még egy kis időt.
Boldog babavárást nektek!
27 hkm
Nekem is lombik gyerekeim vannak, de egyszer sem volt tilos a szex. Neked megtiltották?
A férjedet meg kényeztesd máshogy, felnőtt ember, ki fogja birni behatolás nélkül is a gyereke érdekében gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!