Veszélyeztetett terhesen egyáltalán soha nem lehet szexelni? Mi lesz így a pasikkal?
12:54 neked nem kellett farok 4O+27 hétig?
Tudod, az ember attól ember, hogy nem csak az ösztönei vezérlik. Ki lehet bírni szex nélkül, ha akarja az ember, a gond az, hogy sokan inkább azt mondják, hogy muszáj, mert mit tudom én, hormonok, biológia stb. Az állatoknál valóban így működik, de az ember képes az önmegtartóztatásra.
12:54 vagyok.
De, álmodom is ilyeneket, de nem kockáztatom és nem kockáztattam az 1. babát sem, pedig mindkettő elsőre összejött.
Nekem annyit nem ér.
Majd utána bepótoljuk/bepótoltuk akkor is.
12:54 Értem, köszi a választ.
Első 13:O6 légyszi az ilyen értelmes beszólásoktól kímélj meg! Senki nem mondta, hogy minden áron szexelni akarok, kibírom 4O hétig, vagy tovább is akár.
Ha a "pasi" nem képes megérteni hogy az ő gyereke érdeke is az hogy nem szexelünk(legalábbis nem klasszikus értelemben) akkor nem hiszem hogy lenne közös jövőnk.
Minket nem a szex tartott össze, így kibírtuk a másféle szexes időszakot.
Én is veszélyeztetett terhes vagyok. Kb. 3 naponta kielégítem a férjemet orálisan. Persze ez nem ugyanolyan, de jobb mint a semmi. Én meg kibírom, a baba megér ennyit.
A kisfiamnál a 12. hét után néha szeretkeztünk, de annyira óvatosak voltunk, hogy nem tudtuk ugyanúgy élvezni mint előtte.
13:22 Köszi a választ!
Jajj, ne akadjatok már fenn a "pasin"! Igen, ő a férjem, na.
Képes megérteni és minket sem a szex tart össze.
De nem hiszem el, hogy egy ilyen egyszerű kérdésre ilyen rosszindulatú válaszokat kellene adni. Miért vagytok ilyenek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!