Tanácsok? Cukorterhelést végeztem el otthon is, a zsemlés tejes módszert és egy óra múlva 8,6 lett az eredmény.
Figyelt kérdés
Múlt héten a két órás, cukros löttyös vizsgálat után 7,01 lett az eredmény. Ma házilag kipróbáltam, hogy 8 órakor ettem egy zsemlét, ittam két dl. tejet és egy óra múlva 8,6 lett a cukrom. Mit tegyek?? :(
(tegnap este 11.-kor ittam egy nesquik kakaóitalt.
2010. dec. 14. 09:17
31/31 anonim válasza:
Ja, és a "zsömlés" vizsgálaton mindig "csalok", nemcsak zsömlét eszem, hanem direkt még valami édes péksütit meg csokit vagy mézes teát, tehát minél több szénhidrátot. És úgy szokott 1 óra múlva 6 alatt lenni az érték, a készülék ilyenkor is csal kb. 1 egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!