Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek késő a 9. héten...

Szerintetek késő a 9. héten először menni dokihoz?

Figyelt kérdés
Az ünnepek,pénzt(mivel elég messze van a dokim)miatt gondoltam akkor menni.Olvastam mar,hogy más is ilyenkor ment először.
2010. dec. 13. 20:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fáj a hasad, nem vérezgetsz, akkor szerintem simán ráér. Saját tapasztalatból mondom, hogy ha baj van, úgyse tudnak még mit kezdeni vele. HA meg minden ok, akkor már mindene látszani fog az ultrahangon (szívverés is)
2010. dec. 13. 20:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Semmi baj a puffadáson és fáradságon kívül!Néha fájdogál egy-egy pillanatig,de az elején úgy tudom normál.Köszike a választ,most egy kicsit megnyugodtam!
2010. dec. 13. 21:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem késő.Most, a második terhességemnél 6 hetesen mentem, de a doki mondta, hogy ráértem volna még várni 3 hetet, mert még nem volt szívhang.Első terhességemnél is így jártam.

De azért magnéziumot szedsz már?

A múlt héten a védőben találkoztam egy kismamával, aki a 17. héten ment először dokihoz.Na, az már durva.

Gratulálok!

2010. dec. 13. 21:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem szedek.Azt kell miért?Hipp-et meg folsavat szedek,meg néha c-vitamint.
2010. dec. 13. 21:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A puffadás és a fájdogálás az normális. A görcsölés nem annyira, de arra meg magnéziumot szoktak ajánlani a dokik.
2010. dec. 13. 21:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem görcsölök,a magne b6 jó?Akkor ha esetleg jobban fájna szedjek be?Mondjuk nem,inkább beleszúr néha egy picit.
2010. dec. 13. 21:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Napi 1 nem árt az elején. Nekem gondok voltak ezért kellett napi hármat. Egy tuti nem árt, hiszen vitamin. Asszem a magnézium az idegrendszer meg a csontokat erősíti, úgyhogy ártani nem ártasz vele. De amúgy a kis szurkálás semmi gondot nem jelez. Tök normális, hiszen beágyazódik, meg nő a méhed.
2010. dec. 13. 21:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Mindkét terhességemnél elejétől kezdve napi 500 magnéziumot javasolt az orvos.Magnesii Citricit szoktak felírni a nődokik.Vény nélkül is kapható a gyógyszertárban.Magne B6-ot nem minden kismami bírja.Nálam is allergiás rekació lépett fel a filmbevonata miatt.

Plusz kellene Elevitet napi egy szemet, vagy Gravidát szedni.Vagy ami Neked tetszik.

2010. dec. 13. 21:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem késő dokihoz menni.Sőt addigra jól látja és lesz már szívhangja is.
2010. dec. 13. 21:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Én először 5 hetesen voltam a dokinál, aztán mondta, hogy menjek vissza 4 hét múlva, igy én is 9 hetesen megyek vissza hozzá, ő csak igy adja ki a papirt, mert igy akkor elvileg már minden jó. Igy én alig birom kivárni a 28.-át, hogy végre meghallhassam a picikénk szivdobogását.
2010. dec. 14. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!