Akik 5-6 hetesen mentek először dokihoz, a következő vizsgálat hanyadik héten volt?
5+2 mentem dokihoz (fontos volt hogy hamar tudjuk,ha baba van)
Láttuk hogy kezdődik valami,beágyazódott,1cm petezsák + szikhólyag.
Következő vizsgálat 3 hét múlva (8+2)
Nem sok ez?
3 hét alatt annyi minden történhet (vagy nem történhet).
Azt mondta a doki,hogy a szikhólyagból lehet hogy lesz baba de lehet hogy nem.
Nem lenne ideálisabb 7+2 menni? Hogy mihamarabb lássuk,jó irányba mennek-e a dolgok?
Mi 8 hetesen mentünk először uh-ra, legközelebb 12-re kellett volna mennünk, de minket minden héten visszarendelt a dokim. Indokot nem mondott, de valószínűleg a munkámból kifolyólag volt indokolt a heti 'kukkolás'.
Teljesen normális, hogy a 8. héten rendel vissza. Akkor már a szívhangot is hallani fogjátok. Sajnos a 15. hétig nagyon sok minden előfordulhat. Sok minden közrejátszhat abban, hogy megmarad-e a picur vagy nem :(:(:(
Vigyázz magadra és egyél sok gyümölcsöt, zöldséget!
Én 4+6 hetesen mentem és 7 hetesen volt a következő! Akkor már volt szívhangja!
Nem sok, hidd el! Tudom,hogy te izgulsz, én is vagyok/ voltam, de tényleg felesleges állandóan nézegetni! Havonta egyszer szokták, ha nincs gond, javasolni!
Ha rossz irányba mennek a dolgok, úgy sem tudsz mit kezdeni!
Köszi,igazatok van.
Csak jó volna tudni legalább azt,hogy van lakója a "babaháznak".
Szia!
5 hetesen voltam először dokinál mikor a teszt pozitív lett.7 hetesen hívott vissza,hogy megnézzük van e már szívhang!Volt akkor már szerencsére!Elfog repülni addig az idő hidd el,és azt is,hogy minden rendben lesz ott bent a pocakban!!!!!
Üdv 33 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!