Hányszor kell vérvételre menni a terhesség alatt?
Ezzel én is így voltam! Életemben először akkor vettek tőlem vért. Gondolhatod, hogy féltem :)
Ha jól rémlik, én 4-szer voltam.
Ne izgulj, nem fáj. Én a vértől és a tű látványától is rosszul vagyok, de túléltem. A legutolsónál szédültem meg egy kicsit.
Grataulálok a pozitív teszthez!!!!
Szia!!
Én is utálom a vérvételt...furcsa, mert a szurikkal nincs bajom, csak a vénáimat hagyják békén...pedig átlátszik a bőröm, még sosem kellett többször bökni, de akkor is utálom...én ilyenkor ülök, és nézek a semmibe...egyenlőre 1 vv-en vagyok túl, 12+1 hetes vagyok...szóval vészesen közelít a következő..ajaj....kitartás! Túl kell élnünk a pici drágáért:D
Egészséges terhesség esetén 4x kell menni. Ne félj tőle,nem olyan vészes az.Bár én eleve véradó vagyok. :)
Most várom a 3. babánkat,és megint veszélyeztetett vagyok,cukrom is van,2 hetente szívják a vérem.Már lassan észre sem veszem. :(((
biztos nem vigasztal: én eddig 7szer voltam, 25 hetes vagyok. nekem voltak komplikációk, meg lehetett volna ezt úszni 3 alkalom, illetve 4 szúrással. (de én pl. külön kértem kombinált tesztet is. érdemes!)
még minimum egyszer vesznek a végéig, úgy tudom.
Nekem a 12., 17., 20., és 32. héten kellett menni. Maga a vérvétel pár pillanat csupán, én sem szoktam közben odanézni.
Egyébként ne hari, de az első pozitív teszt napján ilyenekre gondolni, hogy na most akkor vérvétel és hú de félsz tőle... nincs benned nagyobb öröm ennél? :) Egy csomó sokkal nagyobb kényelmetlenséged lesz még, és mind legyűröd, ha valóban örömmel várod a babádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!