Mindenkit magával ragad a névadási "mizéria"?
Amikor megtudtuk, hogy babánk lesz, nagyon örültünk.
Nálunk nem is volt kérdés a lánynév, mindkettőnknek ugyanaz tetszett.Amikor rákérdeztem a fiú névre, párom azt felelte, hogy azon nem is gondolkozik, mert lány lesz.
Amikor először kérdeztünk rá a nemére, akkor épp nem mutatta magát, úgyhogy nem tudták megmondani, másodjára viszont egyértelműen fiút mondtak...:D
Ekkor úgy voltunk vele, hogy úristen, fiú néven nem is gondolkodtunk...na nem baj, majd ráér még...
A 38.héten jutott eszünkbe ez a mizéria, mert nem is igazán a névvel foglalkoztunk eddig, hanem, hogy minden rendben legyen vele meg mindene meglegyen mire érkezik...
Végül az lett belőle, hogy az ő nevét kapja, mert egyszerűen nem tudtunk megegyezni...amit ő mondott nekem nem tetszett, amit én mondtam neki nem tetszett.Hát ez van.:D De amúgy szerintem mindenkit magával fog ragadni ez a mizéria ha még nem is az elején, akkor a végén.:D
Minden jót!
Szia
6 eve tudtam, hogy a kislanyom Boglarka lesz.A ferjem kozolte, hogy borzalmas es ezt nem engedi :S de nem volt jobb otlete, igy addig mondogattam amig megszokta es vegul megszerette.
A fiunevnel nagyobb gondban voltunk.O a sajat nevet akarta(tetszik a nev, de az nem ha apa-fiu parosnak ugyan az a neve).Nekem a Merse nev tetszett, de nem tudott megbaratkozni vele.Levente lett a koztes megoldas ami mindkettonknek megfelet, de meg kapta volna a ferjem nevet masodik nevnek.
Kislanyunk lett vegul is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!