Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenkit magával ragad a...

Mindenkit magával ragad a névadási "mizéria"?

Figyelt kérdés
Sok kérdést olvasok névadással kapcsolatban. Én 18 hetes vagyok, de szinte még szóba sem került, hogy mi legyen a kicsi neve.
2010. dec. 11. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Amikor megtudtuk, hogy babánk lesz, nagyon örültünk.

Nálunk nem is volt kérdés a lánynév, mindkettőnknek ugyanaz tetszett.Amikor rákérdeztem a fiú névre, párom azt felelte, hogy azon nem is gondolkozik, mert lány lesz.

Amikor először kérdeztünk rá a nemére, akkor épp nem mutatta magát, úgyhogy nem tudták megmondani, másodjára viszont egyértelműen fiút mondtak...:D

Ekkor úgy voltunk vele, hogy úristen, fiú néven nem is gondolkodtunk...na nem baj, majd ráér még...

A 38.héten jutott eszünkbe ez a mizéria, mert nem is igazán a névvel foglalkoztunk eddig, hanem, hogy minden rendben legyen vele meg mindene meglegyen mire érkezik...

Végül az lett belőle, hogy az ő nevét kapja, mert egyszerűen nem tudtunk megegyezni...amit ő mondott nekem nem tetszett, amit én mondtam neki nem tetszett.Hát ez van.:D De amúgy szerintem mindenkit magával fog ragadni ez a mizéria ha még nem is az elején, akkor a végén.:D

Minden jót!

2010. dec. 11. 16:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi rövidre zártuk, beültünk a férjemmel 1,5 órára a Libribe és A-tól Z-ig az összes létező utónévkönyvet átnéztük... egy nevet találtunk, amit mindkettőnknek tetszik! :)Majd akkor leszünk bajban ha jön a második és az is fiú. 26 hetes km
2010. dec. 11. 16:44
 13/14 krisztina27 ***** válasza:
Nálunk úgy volt mikor kiderült, hogy babánk lesz a párom mondta 100%,hogy lány és Kinga lesz a neve más nem is jöhetett szóba. Aztán kérdeztem mi van ha fiú lesz erre azt mondta nem lesz fiú mert ő lányt akar. 19 uh mondták fiú, és kérdeztem akkor most mi legyen nekem a Gergő név tetszik neki az Olivér de azt mondta még átbeszéljük. Igaz még van időnk. 24km
2010. dec. 11. 17:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia

6 eve tudtam, hogy a kislanyom Boglarka lesz.A ferjem kozolte, hogy borzalmas es ezt nem engedi :S de nem volt jobb otlete, igy addig mondogattam amig megszokta es vegul megszerette.

A fiunevnel nagyobb gondban voltunk.O a sajat nevet akarta(tetszik a nev, de az nem ha apa-fiu parosnak ugyan az a neve).Nekem a Merse nev tetszett, de nem tudott megbaratkozni vele.Levente lett a koztes megoldas ami mindkettonknek megfelet, de meg kapta volna a ferjem nevet masodik nevnek.

Kislanyunk lett vegul is :)

2010. dec. 11. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!