Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenkit eltiltanak az elején?

Mindenkit eltiltanak az elején?

Figyelt kérdés
6 hetes kismama vagyok, de elég korán mentem dokihoz, 4 hetes voltam. Akkor is és most is azt mondta, hogy nem lehet nemi élete élni. Igaz,hogy görcsölgetek, de azt mondta az természetes. Nem vagyok veszélyeztetett sem.
2011. jan. 23. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
én 4+3voltam,de nekem egy szóval nem mondta hogy nem lehet.De ha neked ezt javasolta akkor mindenképp tartsátok be..
2011. jan. 23. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. 4 terhességem volt, mindegyiknél szexeltünk végig.
2011. jan. 23. 17:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Először én is 4 hetesen mentem,de se akkor se később nem mondta,hogy élhetünk házaséletet!
2011. jan. 23. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem szoktak a kismamakat eltiltani,ha eltiltanak annak mindig oka van.
2011. jan. 23. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Valószínű oka van rá, hogy eltiltott, tartsd be a baba fontosabb.
2011. jan. 23. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Iylet még nem hallottam

Amúgy én csak a 7h+2n-on mentem először dokihoz.

Eltiltva a 9-11 hét között voltam haematóma miatt, de ez már komplikácónak száímit.

Meg az amnio után 2 hétig.

Sima problémamentes terhesség alatt (amiylen az első volt) nem volt semmi szextilalom.

2011. jan. 23. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!