Aki császárral szült, az tényleg nem érzett semmit? Persze a szurin kívül?
Nekem a szuri se fájt és tényleg nem érzel semmit :) Csak egy kis matatást, mintha a pólódat húzgálná valaki.
A műtét után fájt nekem nagyon, de 5 nap alatt lement a neheze.
Szia nekem a szuri sem fájt bár kelemetlen volt egy picit a helyzet(nekem).A mütét alatt csak azt éreztem, amikor nyomta ki a gyereket meg a magzat vizet de nem volt vészes!Utána fájt rendesen nekem 3 napig(persze anál sokkal kevésbé mint a szülés után pár óráig)de én ugy gondolom ennyi fájdalmat megér!!!
Ne félj nem lessz ott semmi gond!!!!!!!
Boldog babavárást!
Szia!
A szúrás inkább csak kellemetlen.Utána semmi.Az első 3-4 nap az nem leányálom,de amikor már ott van veled a babád akkor úgyis csak rá koncentrálsz.Én azt javaslom szerezz be egy hasfogó bugyit és azzal sokkal könnyebb minden mert fogja a hasad.A köhögéssel és a tüsszentéssel vigyázz baromi rossz!!
Sok sikert,és ne félj,megéri!!!!
A szuri nem nagyon hatott meg, a császárból én is csak a húzkodást éreztem. Viszont amikor elmúlt az érzéstelenítő hatása...Mmmm...az naggggyonnnn fincsi!
Én így írtam le a császár utáni napokat:
1-4 rettenetes!!!
5-7 szörnyű!
8-21 kellemetlen, de kibírható!
"A gyerekért mindent" alapon azért túléltem! :)
Köhögni, nevetni, tüsszenteni a legrosszabb és a fájdalmaidat tényleg fokozza a méhösszehúzó! Viszont otthon már ezerszer jobb lesz, csak a kórházi 4-5 napot kell átvészelni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!