Csaszarral szultem ezelott negy honappal. Egy tenyernyi reszen a koldokom alatt nem erzek semmit, mi lehet?
Figyelt kérdés
Ugy vettem eszre hogy kenem a hasam kremmel es azon a helyen el van zsibbadva,elcs*-tek valami idegszalat?2009. dec. 7. 15:41
1/6 anonim válasza:
Nem rontottak el semmit.Én majdnem 4 hónapja szültem és nekem is érzéketlen a hasam egy részen.Átvágtak pár ideget és ezért érzéketlen a terület.Ez már így marad.Mivel sok ideg fut a hasban az izmokkal együtt , nem tudták kikerülni.Meg kell szokni.Jó babázást.
2/6 anonim válasza:
Szia! Én 7 hónapja szültem, és én sem érzem egy részen a hasam, mintha zsibbadt lenne.
3/6 anonim válasza:
En 10 honapja szultem es a vagas alatt es folott picivel nem erzek semmit szinten. Nagyon fura, de ez van.
4/6 anonim válasza:
Én is császárral szültem 20, illetve 5 hónapja, az elsőnél mondták, hogy a heg felett egy ideig érzéketlen lesz, de utána rendbejön, és úgy is történt, hónapok múlva, nem tudom pontosan, mikor. A másodiknál egyáltalán nem is volt ilyen probléma. Szerintem még várj egy kicsit, az idegek nagyon lassan regenerálódnak.
5/6 anonim válasza:
8 hónapja császároztak és még nekem is érzéketlen.Nagyon fura,remélem elmulik.
6/6 anonim válasza:
15 hónapja császároztak, és még mindig érzéketlen. A dokim azt mondta, hogy előfordul, hogy csak évekkel később tér vissza az érzékelés, sőt olyan is akad, hogy véglegesen soha. Nincs vele probléma, csak zavaró egy picit. Valószínűleg az idegvégződés nehezebben regenerálódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!