Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » December 31. -re vagyunk...

December 31. -re vagyunk kiírva! Van itt még hasonló időponttal valaki?

Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék "egykorú" kismamákkal!
2010. dec. 10. 08:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem még csak jósló fájásaim sincsenek.... :(

A kislányom 6,5 évvel ezelőtt pont a kiírt napon született,bízom benne,hogy a kisfiam is a pontosság híve! :) Ez maradt utolsó reményként!Mi falun lakunk,és itt már fogadásokat kötöttek páran,hogy az év első babája lesz,vagy sem! :D

Makón fogok szülni,te?

Azt mondta a doki ha nem jön a baby akkor hétfőn befektet...Ez az egy amitől rettegek!Nem akarok benn feküdni,és itthon sem akarom hagyni a többieket! :(

2010. dec. 30. 15:49
 12/22 A kérdező kommentje:
Tényleg!Ti fiút vagy kislányt vártok?Mi lesz a baby neve? Mi a Noel Ferenc nevet választottuk! :)
2010. dec. 30. 15:50
 13/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi fiút várunk és Áron Norbert nevet szeretnénk adni neki.

Hát nekem a doki azt mondta hogy hétfő NST-n találkozunk,ha addig nem lesz semmi.Az első fiammal is ráhúztam 6 napot.Nem örülnék neki hogy ha most is így járnánk.Én is vidéki vagyok csak a szüleim Csepelen laknak és ide jöttünk hozzájuk addig amíg meg nem szülök mert a Jahn Ferenc Dél-Pesti kórházban fogok szülni és ha menni kell autóval 5-10 perc alatt ott vagyunk.Most is fájt a hasam ami alább hagyott,inkább a derekam fáj.

Én is félek attól hogy indítsák a szülést akkor inkább már magától induljon.Végül is te neked már legalább van fény az alagút alatt hogy hétfő esemény lesz.Vagy mit fog most csinálni?Indít is vagy csak befektet?

Holnap még írok este fele hogy mizu.Írj majd te is. :-)

2010. dec. 30. 20:36
 14/22 A kérdező kommentje:

Hát voltunk NST-n,minden ok!Hétfőn reggel 8-kor be kell vonulnom... :( :(

Aztán ott várakozunk tovább!Elkeseredtem....

Ettől függetlenül Boldog Új Évet Kívánok minden kismamának és kisbabának!

Jövőre találkozunk! :)

2010. dec. 31. 19:16
 15/22 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el!!!Jövőhéten már látod a babád,de én hétfőn "csak" NST-re megyek :-((( legalább a te dokid nem várakozik hanem cselekszik!

Na akkor jövőre "talizunk" itt.

2010. dec. 31. 19:21
 16/22 A kérdező kommentje:
Hétfőn még csak befektet...Kérdeztem meddig vár,azt mondta 1 hét alatt megszoktak lenni a babák,miután befektetik a kismamát....Kíváncsi vagyok....
2010. dec. 31. 20:12
 17/22 anonim ***** válasza:
Na mizu veletek?Hogy érzed magad?
2011. jan. 2. 10:44
 18/22 A kérdező kommentje:
Hogy érzem magam?Szomorúnak...Már összepakoltam,apát elláttam mindenféle tanácsokkal,a kislányomat is felkészítettem erre a pár napra.Fájdogál a derekam,de ezen kívül semmi más nem történik.
2011. jan. 2. 10:55
 19/22 A kérdező kommentje:
Hát reggel költözünk.....Szorítsatok!!!!!!!!!!!Ha hazajöttünk majd jelentkezem!
2011. jan. 2. 19:07
 20/22 anonim ***** válasza:

Nagyon szorítok értetek!

Nekem ma volt egy jó pár keményedésem ami még most is szokott lenni de semmi.Holnap kíváncsi vagyok mit mond a dokim.

Ügyes legyél!

2011. jan. 2. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!