December 31. -re vagyunk kiírva! Van itt még hasonló időponttal valaki?
Bocsi! Nem vagyok kismami, már van 2 babám!
Könnyű szülést, jó egészséget és sok boldogságot kívánok , neked és babádnak!
Létszi majd írd meg, hogy 2010 vagy 2011-es lesz e a babócád! :)
szia!
én dec. 30.ra vagyok kiírva és még egyelőre semmi, de semmi jele annak, hogy meg akarna születni a kislányom. Ti hogy vagytok?
Hasonló a helyzet....Semmi jele a világon,hogy szeretne hamarabb jönni a kisfiunk!Nálad mennyit mocorog a kisasszony mostanában?Mert az én kis babym leginkább este aktív,de már nem annyira mint pár héttel ezelőtt!Inkább nevezném fészkelődésnek amit csinál! :)
Első!Köszönöm!Majd írok mindenképp! :)
Szia!
Én csütörtökön voltam dokinál,teljesen zárt vagyok még,az NST jól sikerült csak nagyon nehezen....Képtelen vagyok 2 percnél tovább a hátamon feküdni,de nagyon aranyos volt a szülésznő aki csinálta!Végig benn volt velem,és fogta az érzékelőt!Nekem is sokat csuklik a babám! :)
És este aktív,folyton kinyomja valamiért,fészkelődik! :)
Mondjuk lehet napközben is ,csak kevésbé érzem,mert mozgásban vagyok!Van egy 6,5 éves kislányom,nektek első baba?
Szia!
Most találtam rá a kérdésedre és én is dec. 31.-ére vagyok kiírva.
Van már valami fejlemény?
Nekem most van egy kicsi mensis érzésem és a derekam is fájogat,de nem bízom már semmiben :-(
Sziasztok!
Gratulálok a kisfiadhoz!!!!! :)
Mi még mindig egyben....Hétfői NST rendben,méhszáj 3000-ről, 2210-re!Nagyjából ennyi!SZÜLNI AKAROK!!!!!!!!!
Holnap megint doki....Remélem azt mondja irány a szülőszoba! :)
Írjatok még!!!!
18:59-es vagyok.
Nálam sincs sok fejlemény,annyi hogy fájdogál a hasam és derekam de végül mindig elmúlik.Tegnap voltam NST-n semmi különös nincs,a méhszáj zárt és nem az igazi-a dokim szavaival élve,tehát jövőhéten szerinte még találkozunk.Már ödémásodik az arcom a doki szerint és ezt jó jelnek veszem mert az első fiamnál is ödémásodott szülés előtt 2 nappal.Remélem most is ezt jelzi.
Hol fogsz szülni?
Belegondoltál már milyen lenne ő lenne az év első babája? :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!