Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18-hetes kismamák, ti már...

18-hetes kismamák, ti már éreztek valami mocorgást a pociba? (első babások)? Én sajna még nem:- ( kicsit el is vagyok keseredve!

Figyelt kérdés
18-hetes kismami.
2009. jan. 19. 09:22
 1/5 Adri baba ***** válasza:

Ne aggódj 18-20.hét körül megfog mozdulni először.18,heti UH-od megvolt?Ott látszik hogy semmi baj!Én csak olyan bugyborékolást éreztem,azóta meg....máár az apja is érzi ha kalimpál!!!:)

20hetes kismama

2009. jan. 19. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a héten kezdem el a 18 hetet, de már jan. 13 óta érzem a babókát, de csak akkor ha este lefekszem az ágyra pihenek és utána egy kis idő után ráteszem a kezemet a hasamra, akkor érzem, de még nagyon gyengén.

Kitartás, hamarosan te is érezni fogod!!!

Boldog babavárást

2009. jan. 19. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:
én tegnap töltöttem a 19hetem és sajna még most sem érzem:( volt két nap amikor éreztem de remélem most már napokon belül megérzem a babóm mocorgását.
2009. jan. 19. 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Én most járok a 18. hét közepén. Ikreket várok és mindkettőjüket már a 16. héttől érzem.

Ne izgulj, hamarosan nálad is bejelentkezik a baba!

Boldog babavárást!

2009. jan. 19. 09:35
 5/5 A kérdező kommentje:
26-án megyek a kötelező ultrahangra 18-19-hetesre.Nagyon kiváncsi vagyok már!Még nem tudom fiú,v lány.Remélem minden rendben lessz.Boldog babavárást mindenkinek!!
2009. jan. 19. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!