Én mindkét terhességemnél este éreztem a picit mocorogni első alkalommal. Fürdés után lefeküdtem háton az ágyra és akkor történt meg a csoda!!! :-)
22 hós kislány anyukája + 17 hetes kismami
2010. febr. 25. 14:16
4/13 anonim válasza:
Nekem a 20.héten mozdult meg előszőr,és általában este ágyban fekve,és napközben ha ettem.
30 hkm
2010. febr. 25. 14:18
5/13 anonim válasza:
Ja, a kislányomnál a 17. betöltött héten éreztem, most a 2. babával a 15. betöltött héten éreztem.
Most kicsit befeszült a hasam és olyan volt, mintha szép lassan egy gombóc fordulna a pocimban. :-) A lányomnál olyan volt, mintha "korgott volna a gyomrom"... csakhát ott lenn, a köldököm alatt.
22 hós kislány anyukája + 17 hetes kismami
2010. febr. 25. 14:19
6/13 anonim válasza:
Szia!
Este éreztem, épp egy koncerten voltunk, és ott mozdult meg először :D Ezek után eleinte én mindig este éreztem, amikor lefeküdtem. Épp tegnap akadt a kezembe a terhes kiskönyvem, pontosan április 22-én volt az első magzatomzgás (16 hetesen).
17 hónapos kislány anyukája
2010. febr. 25. 14:20
7/13 anonim válasza:
Első vagyok: épp a betöltött 20. héten tapasztaltam meg először ezt a remek érzést. :.-) Eleinte csak nyugalmi állapotban éreztem, hetekig. Ma már a nap bármelyik percében, akármilyen tevékenység közben érzem.
33h km
2010. febr. 25. 14:21
8/13 anonim válasza:
Szia! Én először 12 hetesen éreztem valami pillangó-repkedéshez hasonlót, amikor már este lefeküdtem. Most 15hetes vagyok és egyre sűrűbben érzem, de már nemcsak este hanem pl vezetés közben (főleg ha zötyögős úton megyek). A védőnőm is azt mondta, hogy a Babámat érezhetem, mert rákérdeztem hiszen korainak tartottam, hogy Őt érezzem. De az én kis csöppem adott magáról hírt!:-)
2010. febr. 25. 15:28
9/13 anonim válasza:
Múlt hét szerdán éreztem őt először 20 hetesen. Napközben kicsit lefeküdtem pihenni és megsimogattam a hasam, erre ő ütött-rúgott vagy valami hasonlót csinált. Azóta érzem reggel-napközben-este, de még csak fekvő v. ülő helyzetben. Imádom, már alig vártam hogy érezzem. Azt hittem baj van velünk, mert tettem én is fel ilyen kérdést és mindenki azt írta, hogy 16-18 hetesen már érezték. Én meg semmit. Azért itt már mások is írták, hogy 20 hetesen. Írhattatok volna nekem is, nem stresszeltem volna ennyit:)
2010. febr. 25. 18:16
10/13 anonim válasza:
Először én is 15-16 hetesen éreztem kicsi csikis buborékokat úszkálni a köldököm alatt. Utána 19 hetes és 5 napos terhesen tapasztaltam először rugdalózást úgy, hogy azt már kézzel is lehetett kívülről érezni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!