Várandós vagyok 17 évesen. Elmúlok 18 éves, mire megszületik a babám. Szüleimnek hogyan mondjam el? Szeretném megtartani, viszont a szüleim nem mostanára terveztek tőlem unokát.
Én 18 voltam amikor terhes lettem. HA azt nézzük, nekem csak anyukámnak kellett elmondanom, mivel apukám nem élt velünk. Persze ő is mondogatta mindig h nehogy terhes legyél meg stb....
Ma már ő a világ legboldogabb nagymamája. Imádja az unokáit(ikrek).
Próbáld meg Te is valahogy rávezetni a szüleidet hogy mi a nagy helyzet.
Annál csodálatosabb dolog nincs a világon, mikor a kezedben foghatod a gyermeked, és tudod hogy Ő van neked.
A nagy Ő meg majd megtalál, ettől nem kell félned, aki apja helyett apjaként fogja nevelni a gyermeked.
Sok Sikert, Gratulálok babához!
Utolsó vagyok. Kimaradt 1 a betű.
Szóval, Gratulálok a Babához! :)
Kedves kérdező
Egyből egy rádió műsor jutott eszembe. Közvetlenül nem tudom belinkelni.
Ezen az oldalon : [link] 13. adás Sz. házaspár -ra kattintva.
Érdemes meghallgatni.
Szia!
Engem is "fiatalnak" néznek, hogy babát várok,pedig 23 éves múltam!!!:-)
Mennyi idős terhes vagy? Megmondtad a szüleidnek?
nagyon érdekelne,izgulok érted!!!!
Boldog babavárást!
23 km
Szia! A lehető legjobban döntés megtartani a Babádat! A válaszaidból ítélve érett vagy ahhoz,hogy Anya legyél.
Én 18 évesen szültem a lányunkat,akartuk a párommal!!/4 éve voltunk már együtt,és 8 évvel idősebb nálam/Azóta a férjem,eltelt 7 év, a legboldogabbak vagyunk a világon.Én elsőre belebotlottam a nagy Ő be,ez már tuti,és felelősségteljes Apa az első perctől kezdve. Most várjuk a 3. babánkat,Vele fog kiteljesedni igazi boldogságunk!
Igenis,ha érett a gondolkodása valakinek,akkor meg tudjuk állni a helyünket 17-18 évesen is az Anya és feleség szerepben!
Az,hogy a biológiai apuka nem szeretné,rá se hederincs!Meg fogod találni Te is a legmegfelelőbb társat magad mellé,és a megfelelő apukát a Picur mellé.
Sok boldogságot Nektek,és jó babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!