Várandós vagyok 17 évesen. Elmúlok 18 éves, mire megszületik a babám. Szüleimnek hogyan mondjam el? Szeretném megtartani, viszont a szüleim nem mostanára terveztek tőlem unokát.

Az apáról még nem írtál..mesélj mi újság van vele? Ő hogy áll a dologhoz stb...:
Én is fiatalon szültem, 19 évesen lettem terhes. Azóta 14 év telt el, mai napig együtt élünk az apukával, aki azóta a férjem.:) Neked is sok boldogságot!

Szia!
Grat a babához! Szerintem, ha nem is ilyen korai unokát akartak a szüleid, mindenben támogatni fognak! Az, hogy az apuka nem akarja...ennél csak jobbat találhatsz neki! Szerintem ezt hívják úgy, hogy valaki vállalja a felelősséget a tetteiért, nem az ha rögtön fut abortuszra.
31/1 hkm

A válaszaidból ítélve nem vagy egy önző lüke gyerek! Gratulálok a felfogásodhoz, szép dolog, hogy így gondolod. A szüleiddel mindenképpen beszélj, mert ez nem tréfa, szükséged lesz rájuk. Ha nem vagy rákényszerítve, ne vetesd el. Én anno 19 évesen megtettem, és utána hosszú éveket kellett várnom, mire újra megadatott, hogy babát várok, és sajnos a terhességem sem probléma mentes, részben az abortusz miatt.
24+3 hkm

Én is 18 évesen lettem terhes. Az abortusz lehetősége bennem sem vetődött fel. Összeházasodtunk a baba miatt az apukával, de 2 év múlva el is váltunk. Elég nehéz volt az elején,de a szüleim sokat segítettek. Azóta eltelt közel 10 év, megtaláltam a páromat, akivel közös babánkat várjuk most. Amiket írtál,abból egy számomra nagyon szimpatikusan gondolkodó lány vagy. Mondd el a szüleidnek minél hamarabb a hírt és meg fogsz könnyebbülni, utána pedig jöhet a boldog babavárás. A NAGY Ő pedig majd megtalál, ha itt lesz az ideje,a baba nem lesz akadály.
Sok Boldogságot! 16 hetes kismamai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!