Hogy mondjam el otthon hogy 15 évesen 16 hetes terhes vagyok?
A héten írtam ki kérdést...mindenki kamunak nyilvánította viszont nagyon is komoly kérdés volt.....Sajnos a választ az akkori kérdésemre megkaptam és kiderült 16 hetes terhes vagyok és nem tudom elvetetni már....a baba az esemény utáni tabletta bevétele ellenére megfogant, utána pedig 2 szer rendesen menstruáltam, nem tudtam hogy terhes vagyok csak miután ebben a hónapban hiába vártam hogy megjöjjön derült ki a dolog...éreztem persze hogy nincs rendben valami és ma a nőgyógyász alá támasztotta a terhességet :S
Hogy mondjam ezt el Anyuméknak ?? A Barátommal nagyon szerelmesek vagyunk de nem tudom neki sem elmondani.....én komolyan nem értem hogy történhetett ez meg....Adjatok tanácsot!....Gondoltam arra is már hogy ameddig lehet titkolni fogom....
Azt veszem észre,hogy mióta valaki felhozta,hogy kamu kérdés,azóta a kérdező sem reagál...
Elgondolkoztató....
Szia!
Megkérdezhetem mit döntöttél? Mi nagyon szeretnénk babát örökbe fogadni. Ha még nem döntöttél szívesen segítenénk Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!